Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Macron se poziţionează ferm împotriva Directivei europeane privind muncitorii detaşaţi

Publicat:

, cat si Viena considera ca directiva favorizeaza dumpingul social in favoarea tarilor din Europa de Est. "Sunt convins (…) ca Europa are nevoie de un moment de refondare important", a mai spus Macron in conferinta de presa comuna cu Kern. O intalnire cu liderii ceh si slovac este prevazuta in cursul serii. Presedintele francez face saptamana aceasta un turneu de trei zile in si de Est, unde &ici (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Zelenski a multumit Romaniei pentru sistemul de aparare aeriana Patriot. „Ucraina previne o potențiala agresiune impotriva Moldovei, Romaniei și tuturor vecinilor noștri”

17:10, 20.06.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat joi ca decizia Romaniei de a oferi tarii sale un sistem de aparare aeriana Patriot va consolida scutul de aparare aeriana al Ucrainei, precum si securitatea in intreaga Europa, informeaza Reuters.

Macron a cerut partidelor rivale din ambele parți ale spectrului politic sa i se alature impotriva partidului de extrema dreapta Adunarea Nationala (RN)

02:41, 13.06.2024 - Presedintele francez Emmanuel Macron a cerut miercuri partidelor rivale din ambele parti ale centrului politic sa i se alature pentru a forma o alianta democratica impotriva partidului de extrema dreapta Adunarea Nationala (RN), condus de Marine Le Pen, potrivit Reuters, conform actualitate.org. Macron…

Clotilde Armand face plangere penala impotriva presedintelui AEP, Toni Grebla. „Nu a fost in stare sa organizeze aceste alegeri”

16:15, 11.06.2024 - Primarul Sectorului 1 Clotilde Armand, care se afla umar la umar cu George Tuța, candidatul PSD-PNL, in cursa pentru Primarie, anunța ca va depune plangere penala impotriva lui Toni Grebla, președintele Autoritații Electorale Permanente, „pentru modul defectuos de organizare a alegerilor locale si europarlamentare…

Moscova il ironizeaza pe președintele Franței dupa infrangerea de la europarlamentare: „Francezii il resping pentru ca a incurajat razboiul impotriva Rusiei”

20:56, 10.06.2024 - Decizia șocanta a președintelui francez Emmanuel Macron de a convoca alegeri parlamentare in urma infrangerii zdrobitoare a partidului sau in sondajele de opinie din UE, precum și succesul extremei drepte in țarile de pe continent, au ținut prima pagina a ziarelor.

Biden, langa Netanyahu pana la capat. „Nu este un genocid”

11:50, 21.05.2024 - Presedintele american Joe Biden a declarat ca ofensiva israeliana in Gaza „nu este un genocid”. „Ceea ce se intampla nu este un genocid, noi respingem” acest termen, a spus el, referindu-se la cazul adus in fata Curtii Penale Internationale (CPI), cea mai inalta instanta a ONU, in fata careia Israelul…

Joe Biden condamna „actul de violența josnic” impotriva premierului slovac Robert Fico

20:55, 15.05.2024 - Presedintele american Joe Biden a condamnat miercuri, intr-un comunicat, „actul de violenta josnic” care l-a vizat pe premierul slovac Robert Fico, care se afla in prezent intre viata si moarte, dupa ce a fost impuscat de mai multe ori. 

Ciuca: „Ca general, cunosc bine eforturile armatei noastre”

13:00, 08.05.2024 - Nicolae Ciuca a facut anunțul! El a transmis miercuri, de Ziua Victoriei in Europa de la finele celui de-al Doilea Razboi Mondial, ca aduce omagiul sau militarilor romani care au luptat in al Doilea Razboi Mondial si le transmite veteranilor de razboi cu acest prilej aprecierea si respectul fata de…

Netanyahu a anulat atacul de represalii imediate asupra Iranului dupa convorbirea cu Biden

13:41, 15.04.2024 -   Israelul "va cere un pret de la Iran intr-un mod si intr-un moment care ne convine", a declarat duminica ministrul cabinetului de razboi Benny Gantz, dupa atacul iranian cu drone si rachete asupra Israelului. Iranul "a facut cunostinta cu forta sistemului de securitate israelian", a adaugat Gantz,…


Ce parere ai despre aceasta stire?