Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Macron l-a invitat pe Trump la parada din 14 iulie

Publicat:

Președintele Franței, , l-a invitat la parada din 14 iulie de la Paris pe omologul sau american, , și pe soția acestuia, Melania, informeaza AFP.

Potrivit președinției franceze, invitația a fost formulata marți, într-o convorbire telefonica între cei doi șefi de stat, iar Trump a raspuns ca "va examina fezabilitatea" vizitei. A fost vorba, de fapt, despre reînnoirea unei invitații deja facute cuplului prezidențial american, a menționat sursa citata.

Anul acesta, de ziua naționala…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Joe Biden isi incheie vizita in Franta

19:35, 09.06.2024 - Presedintele american Joe Biden a declarat duminica, la Paris, raspunzand la intrebari din partea presei, ca a ajuns la un acord cu presedintele francez Emmanuel Macron cu privire la utilizarea profiturilor din activele rusesti inghetate pentru a ajuta Ucraina, relateaza Reuters, potrivit Agerpres.

Biden. SUA, ferm alaturi de #Ucraina

20:01, 08.06.2024 - SUA sunt in mod ferm alaturi de Ucraina si nu vor ezita sa isi sustina aliatii, a dat asigurari sambata presedintele american Joe Biden, informeaza AFP. „Suntem in mod ferm alaturi de aliatii nostri, de Franta. Repet, nu vom ezita” (sa-i sustinem), a declarat Biden in timpul unei conferinte de presa…

Parada aeriana, plimbare pe Champs-Elysees... Joe Biden, intampinat cu mare fast la Paris. Domeniile in care Franța și SUA intaresc colaborarea

11:01, 08.06.2024 - Dupa comemorarea debarcarii din Normandia, presedintele american Joe Biden efectueaza sambata prima sa vizita de stat in Franta, iar gazda sa, presedintele Emmanuel Macron, etaleaza tot fastul ceremonial pentru a celebra o relatie care a revenit pe drumul cel bun dupa cateva hopuri, scrie AFP.

FIFA a celebrat 120 de la inființare: cine a participat la evenimentul de la Paris

12:40, 23.05.2024 - Forul internațional a sarbatorit 120 de la inființare chiar in „Orașul Luminilor”, acolo unde a luat naștere organizația. Președintele Franței, Emmanuel Macron, și alți invitați de seama au participat la eveniment FIFA a celebrat 120 de ani de la inființare. Forul internațional a organizat un eveniment…

Emmanuel Macron, gest neașteptat: revine pe terenul de fotbal și va juca alaturi de campioni mondiali

06:26, 21.04.2024 - Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, este asteptat miercuri la Plaisir, in regiunea Yvelines, pentru a participa la un meci de fotbal al Varietes Club de France in beneficiul organizatiei caritabile Pieces Jaunes, relateaza Le Figaro, informeaza News.ro.

Macron dezvaluie „planurile B și C” in cazul unor amenințari teroriste la Jocurile Olimpice de la Paris

13:00, 15.04.2024 - Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, a lansat luni numaratoarea inversa pentru Jocurile Olimpice de la Paris si a dat asigurari in privinta securitatii legate de ceremonia de deschidere de pe Sena, dezvaluind in premiera "planurile B si C" in cazul unor amenintari teroriste.

Nehammer s-a dus cu manuși de box in vizita oficiala la Paris: "Se creeaza legaturi atunci cand impartasesti aceleasi pasiuni"

12:00, 05.04.2024 - Cancelarul austriac Karl Nehammer, aflat joi in vizita la Paris, i-a oferit cadou lui Emmanuel Macron o pereche de manusi de box. Președintele Franței a devenit ținta ironiilor dupa ce doua fotografii alb-negru, cu el in pozitie de lupta, au fost publicate de fotograful sau și au devenit virale, relateaza…


Ce parere ai despre aceasta stire?