Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Maceratul combinat din catina si macese compenseaza carenta de vitamine

Publicat:

Una dintre problemele de sanatate clasice care apar la trecerea de la iarna la primavara este avitaminoza. Pentru a compensa de­ficitul vitaminelor A, C, E, PP si din complexul B, iata o batura care face miracole in organism:

Cocktail de vitamine
Puneti intr-un vas trei lingurite de catina si trei lingurite de ma­cese ma­ci­nate, peste care adau­gati jumatate de litru de apa de izvor. Acest amestec se lasa la macerat peste noapte. A doua zi, il indulciti cu miere si il consumati ca aperitiv.

Catina, busuiocul si macesele, plante de exceptie pentru…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mihaela Bilic a dezvaluit alimentul perfect pentru canicula! Hidrateaza mai bine ca apa și nu pune silueta in pericol: ,,Consumați din plin”

15:35, 02.07.2024 - Nutriționista Mihaela Bilic a dezvaluit ce aliment ar trebui consumat in vreme de canicula. Este vorba despre o bautura, care hidrateaza corpul chiar mai bine decat apa, spune medicul.Alimentul-minune pentru zilele calde este laptele, variantele fermentate fiind și mai benefice, potrivit medicului. „Ce…

Criza de apa in Alba. Apel catre consumatori al APA CTTA: Rezervoarele se epuizeaza cu rapiditate, consumați rațional

22:26, 26.06.2024 - Criza de apa in Alba. Apel catre consumatori al APA CTTA: Rezervoarele se epuizeaza cu rapiditate, consumați rațional Criza de apa in Alba: SC APA CTTA SA ALBA face apel catre consumatori pentru folosirea rationala a apei potabile in perioada de seceta. Compania are probleme mari in alimentarea localitaților…

(video) Incident la Euro 2024: Polițiștii germani au tras intr-un barbat ce-i amenința cu o cazma și un cocktail Molotov

16:10, 16.06.2024 - Poliția germana a tras focuri de arma intr-un barbat ce amenința agenții cu o cazma și un dispozitiv incendiar in timpul unei parade a suporterilor ce a avut loc, duminica, in centrul orașului Hamburg, informeaza Reuters, citat de hotnews.ro .

(FOTO) Senatorul Romașcanu, bilanț dupa un weekend de campanie plin

15:30, 20.05.2024 - Senatorul Lucian Romașcanu, candidatul PSD pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Buzau, a avut mai multe activitați de campanie, weekend-ul trecut, in care a și fost ziua sa de naștere. Președintele organizației județene a social-democraților buzoieni a mers in mai multe comune din teritoriu,…

Poliția, cu apel catre cetațeni de Blajini: „Nu anunțați pe rețele ca plecați de acasa și nu consumați alcool daca urcați la volan”

19:15, 11.05.2024 - Poliția Naționala anunța ca va fi la datorie de Paștele Blajinilor, pe intreg teritoriul țarii, pentru asigurarea ordinii publice, fluidizarea traficului rutier și garantarea unui climat de siguranța pentru cetațeni.

Friptura de miel la cuptor cu arome mediteraneene. Reteta pas cu pas

17:55, 03.05.2024 - Va invitam sa descoperiti secretul unei fripturi de miel la cuptor cu arome mediteraneene, care va cuceri instant toate simturile.Asadar, pregateste te sa fii rasfatat de gustul inconfundabil al acestei delicatese si sa te bucuri de o experienta culinara de neuitat Iata reteta: Ingrediente: 1,5 kg carne…

Iasmina Halas, primele declarații dupa ce s-a scris ca s-ar fi ”combinat” cu Romeo Vasiloni, ispita de la Insula Iubirii! EXCLUSIV!

18:45, 30.04.2024 - Dupa ce s-a scris ca s-ar fi ”combinat” cu Romeo Vasiloni, ispita de la Insula Iubirii, acum Iasmina Halas face lumina in acest caz. In exclusivitate pentru Spynews.ro, focoasa blonda ne spune adevarul. E sau nu intr-o relație cu tanarul? Aflam chiar acum!

Barbat din Dambovița salvat de la moarte in ultima clipa. A incercat sa se sinucida cu un „cocktail” de medicamente

12:05, 17.04.2024 - Un barbat care a plecat de acasa, amenintand ca se sinucide, a fost gasit de politistii din Dambovița. El a fost dus la spital, existand suspiciunea ca a ingerat un cocktail de medicamente.


Ce parere ai despre aceasta stire?