Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Macaronarul oltenilor a văzut alt meci: Un gol întâmplător; echipa a făcut un joc bun

Publicat:

Deși comentatorii televiziunilor care au transmis meciul FC Botoșani - CSU Craiova 1 - 0 au catalogat golul lui drept superb, senzațional, unul dintre cele mai frumoase goluri ale campionatului, tehnicianul oltenilor este de cu totul alta parere.

Citeste articolul mai departe pe botosaneanul.ro…  

Sursa articol: botosaneanul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Final de campionat cu scandal: Craiova și Voluntari retrogradeaza, Dinamo se salveaza de caderea directa

23:35, 12.05.2024 - FCU Craiova 1948 și FC Voluntari sunt echipele care retrogradeaza direct din Superliga, dupa o ultima in etapa cand 5 echipe s-au luptat pentru un loc de salvare și doua de baraj.Dinamo și FC Botoșani merg la baraj, unde vor juca impotriva Csikszereda, respectiv Mioveni.

Dragoș Albu, bucuros pentru punctele obținute in meciul cu U Cluj

23:45, 27.04.2024 - Aflata in mare criza de puncte, FCU Craiova a obținut o victorie uriașa sambata seara, pe teren propriu, 3-2 cu U Cluj. La final, mijlocașul Dragoș Albu a admis ca acest succes a venit destul de tarziu, dar ca este binevenit și ca spera in victorii și in jocurile ramase de disputat. VEZI VIDEO! Superliga…

Aurelian Chițu l-a facut praf pe Iulian Calin dupa ce a fost eliminat: „A stricat jocul, ne lasam toți de fotbal. Parca nu avem voie sa caștigam”

16:15, 14.04.2024 - FC Botoșani - FCU Craiova 4-1. Aurelian Chițu (33 de ani), atacantul oltenilor, a rabufnit la finalul partidei și a lansat un atac dur la adresa „centralului” Iulian Calin, dupa greșelile de arbitraj comise. Chițu a fost eliminat in minutul 70 dupa ce a vazut doua cartonașe galbene in decurs de 5 minute.…


Ce parere ai despre aceasta stire?