Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

”M-am îndrăgostit de tine”. Connect-R, din nou alături de Misha! Fanii au avut doar cuvinte de laudă / VIDEO

Publicat:

Surpriza momentului in showbiz-ul romanesc! Connect-R, din nou alaturi de Misha! Fanii au fost in extaz cand au vazut imaginile și au avut doar cuvinte de lauda la adresa lor! In mod surprinzator, artistul a facut o dedicație romantica și a lasat loc de interpretari!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Misha, fosta soție a lui Connect, adevarul despre relația cu artistul. Toata lumea știa ca locuiesc impreuna. „Ca sa clarific toate aspectele”

10:25, 24.06.2024 - Misha și Connect-R au divorțat in urma cu șase ani, insa au continuat sa locuiasca impreuna de dragul fiicei lor, Maya. In urma cu ceva timp, artistul declarat ca el și fosta soție locuiesc sub același acoperiș, iar imaginile postate pe contul de socializare, cu interpreta și fiica lor, i-a facut pe…

Victor Cornea, surpriza de la distanța pentru Andreea Balan de ziua ei de naștere! Jucatorul de tenis a lasat-o fara cuvinte pe artista: ”N-am primit niciodata...” / FOTO

16:50, 23.06.2024 - Andreea Balan iși sarbatorește astazi ziua de naștere, astfel ca o așteapta surprize la tot pasul! Deși nu este fizic alaturi de ea, Andreea Balan a fost surprinsa cu un cadou incredibil, pe care l-a primit din partea lui! Artista a ramas fara cuvinte!

Surpriza de proporții pentru Connect-R de ziua lui. Ce vedete i-au fost alaturi / VIDEO

00:06, 10.06.2024 - Connect-R a continuat tradiția și a organizat un concert cu ocazia zilei de naștere. La Arenele Romane a rasunat muzica numeroșilor artiști, iar spectacolul a fost pe cinste. La un moment dat, sarbatoritul a avut parte de o surpriza speciala din partea colegilor sai.

Cu ce problema se confrunta Misha, fosta soție a lui Connect-R! Situația delicata pe care o are inca din copilarie / VIDEO

22:51, 05.06.2024 - Cu ce problema se confrunta Misha, fosta soție a lui Connect-R. Problema care uneori ii da batai de cap o are inca din copilarie, iar fiica ei pare ca o moștenește. Blondina face declarații exclusive despre situația delicata.

Lavinia Pirva are numai cuvinte de lauda despre Violeta, fiica Andreei Marin si a lui Stefan Banica Jr. Ce a spus despre tanara

11:40, 29.05.2024 - Cu toate ca sunt vazute destul de rar impreuna, cele doua se pare ca au o relație cu totul speciala, iar cea mai buna dovada este marturisirea facuta de soția lui Ștefan Banica Jr. Lavinia Pirva a avut doar cuvinte de lauda cand a venit vorba despre Violeta, fiica soțului sau din casnicia cu Andreea…

Surpriza unui vlogger in Palestina, la locul nașterii lui Isus: „Multa saracie și mizerie, dar oamenii te lasa fara cuvinte”

19:15, 26.05.2024 - Deși i s-a spus ca va fi periculos și ca „arabii sunt rai”, vloggerul Cosmin Avram s-a aventurat in orașul Betleem, unul dintre cele mai populare locuri de pelerinaj ale creștinilor, administrat de Autoritatea Palestiniana.

Connect-R a triumfat la Red Bull SoundClash 2024. Cine au fost invitații surpriza

14:10, 24.05.2024 - A fost un spectacol de excepție, o confruntare memorabila intre Connect-R și Șuie Paparude, la cea de-a 6-a ediție Red Bull SoundClash. Batalia muzicala a anului 2024 a pus fața in fața muzica electronica și rap-ul, intr-un duel inedit.

Darren Cahill, cuvinte de lauda pentru noul antrenor al Simonei Halep: „A avut incredere in ea”

19:50, 05.04.2024 - Dupa revenirea pe teren la WTA Miami, Simona Halep se pregatește intens pentru sezonul de zgura, urmand sa debuteze la turneul de la Madrid. Antrenorul Carlos Martinez joaca un rol esențial in aceasta perioada.


Ce parere ai despre aceasta stire?