Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lupte violente și mulți morți în estul Ucrainei, pe fondul unui conflict intern al separatiștilor

Publicat:

Mai mulți oameni au murit în estul Ucrainei în timpul unor schimburi de focuri între separatiștii proruși și trupele ucrainene, noteaza Reuters. Reizbucnirea conflictului vine pe fondul unor lupte interne pentru putere între separatiști.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

11 morți in urma unor atacuri rusești in sudul și estul Ucrainei

00:05, 30.06.2024 - Atacurile rusesti impotriva unui oras din regiunea Zaporojie si a unor sate din regiunea Donetk, in sudul si estul Ucrainei, s-au soldat sambata cu unsprezece morti, potrivit autoritatilor ucrainene, potrivit france24.com. In urma atacurilor mortale, presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a facut…

Susținatorii lui Trump instiga la revolte si violențe dupa verdictul condamnarii: Sa știe ca are o armata dispusa sa lupte

12:16, 31.05.2024 - Sustinatorii fostului presedinte american Donald Trump au inundat site-urile pro-Trump cu apeluri la revolte, revolutie si represalii violente, fiind infuriati de condamnarea acestuia pentru 34 de infractiuni de catre un juriu din New York, relateaza Reuters.

Volodimir Zelenski, nemultumit ca ajutorul occidental pentru Ucraina vine prea lent

21:05, 20.05.2024 - Aliatilor occidentali le ia prea mult timp pentru a lua decizii privind sprijinul militar pentru Ucraina, a declarat presedintele Volodimir Zelenski, intr-un interviu acordat in exclusivitate luni pentru Reuters la Kiev, informeaza Agerpres.Zelenski a descris livrarea de ajutor militar, in special de…

Rusia anunța ca a mai cucerit o localitate din estul Ucrainei

16:15, 05.05.2024 - Armata rusa a afirmat, duminica, ca a cucerit o noua localitate in estul Ucrainei, Oceretino, nou semn al presiunii fortelor Moscovei asupra armatei ucrainene, relateaza France Presse si Reuters, potrivit Agerpres. 

Rusia forțeaza nota chiar de Paște și anunța cucerirea unei noi localitati in estul Ucrainei

14:30, 05.05.2024 - Armata rusa a afirmat, duminica, ca a cucerit o noua localitate in estul Ucrainei, Oceretino, nou semn al presiunii fortelor Moscovei asupra armatei ucrainene, relateaza France Presse si Reuters.

Lupte grele pe frontul din estul Ucrainei: Rusia revendica cucerirea satului Novobahmutivka / Foto

16:35, 28.04.2024 - Lupte grele pe frontul din estul Ucrainei: Rusia revendica cucerirea satului Novobahmutivka / FotoRusia revendica duminica cucerirea unui nou sat pe frontul de est, Novobahmutivka, intr-un sector in care armata rusa a avansat rapid in ultima saptamana impotriva armatei ucrainene, aflata in defensiva,…

Atac major al Rusiei asupra Dnipropetrovsk: cel putin opt morti, 25 de raniti

13:10, 19.04.2024 - Un puternic atac cu rachete al Rusiei asupra regiunii Dnipropetrovsk (centrul Ucrainei) a ucis cel putin opt persoane, a ranit peste 25 si a avariat instalatii de infrastructura critica, au anuntat vineri dimineata autoritatile locale, citate de Reuters.

Un atac rusesc cu rachete a ucis patru persoane in districtul Odesa. Printre morți, o fetița de zece ani

10:11, 11.04.2024 - Un atac al Rusiei cu rachete la primele ore ale serii de miercuri a ucis patru persoane, intre care o fetita de zece ani, si a ranit altele sapte in districtul Odesa din sudul Ucrainei, a declarat guvernatorul regional, potrivit Reuters, citata de Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?