Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Luptătoarele românce au luat aur și argint la Europenele de cadeţi

Publicat:

a cucerit medalia de aur la cat. 61 kg, iar a obtinut argintul la cat. 46 kg, vineri, la de lupte Under-17 de la Bucuresti.

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmarește stiripesurse.ro pe Facebook

stiripesurse.ro × NEWSLETTER ×

Am citit și sunt de acord cu
Politica de confidențialitate

BACK TO TOP DESPRE

Exclusivitați și documente incendiare.

Echipa stiripesurse.ro va prezinta stirile din spatele stirilor.

DATE DE AUDIENTA ARTICOLE RECENTE 7 ZILE IN…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doua romance au pierdut meciurile pentru bronz la Europenele Under-17

21:50, 27.06.2024 - Doua sportive romane, Electra Garaiacu si Anna Maria Hotaran, au pierdut meciurile pentru medaliile de bronz, joi, la Campionatele Europene de lupte Under-17 de la Novi Sad (Serbia), potrivit Agerpres.

Patru echipaje romanesti, calificate direct in finale la Europenele de juniori si tineret

21:41, 27.06.2024 - Patru echipaje romanesti s-au calificat direct in finale la Campionatele Europene de kaiac-canoe pentru juniori si tineret Under-23 de la Bratislava (Slovacia), dupa seriile din prima zi de competitie, joi, potrivit Agerpres.Darius Vlaicu s-a calificat in finala probei de canoe simplu 1.

Lupte: Daniel Sandu, de la CSM Constanta, pe podium la turneul international Dumitru Pirvulescu Vasile Iorga“ (GALERIE FOTO)

11:10, 04.06.2024 - Sala Polivalenta din Bucuresti a gazduit intrecerile Turneului International de lupte Under 20 "Dumitru Pirvulescu amp; Vasile Iorgaldquo;, competitie la care au participat peste 300 de luptatori, din 26 de tari. O evolutie remarcabila a avut tanarul luptator de la CSM Constanta Daniel Sandu, care,…

Amalia Lica s-a intors in țara cu patru medalii de aur la Europenele de gimnastica ritmica. Colegii de școala au așteptat-o la aeroport

13:15, 27.05.2024 - Sportiva Amalia Lica, in varsta de 15 ani, a revenit la Bucuresti, dupa ce a castigat patru medalii de aur la Campionatele Europene de gimnastica ritmica pentru junioare de la Budapesta. Amalia se pregateste acum pentru examenul de capacitate si spune ca prefera limba romana in locul matematicii.

Ana Maria Pirvu a castigat medalia de bronz la Europenele U23

20:31, 23.05.2024 - Sportiva romana Ana Maria Pirvu a castigat medalia de bronz la cat. 50 kg, joi, la Campionatele Europene de lupte Under-23 de la Baku (Azerbaidjan), potrivit Agerpres.Ana Maria Pirvu a dispus in meciul pentru bronz de slovaca Khrystyna Basych.

Lupte: Ana Maria Pirvu si Ana Maria Puiu se vor bate pentru bronz la Europenele U23

21:31, 22.05.2024 - Sportivele romane Ana Maria Pirvu si Ana Maria Puiu vor evolua, joi, in meciuri pentru medaliile de bronz la Campionatele Europene de lupte Under-23 de la Baku (Azerbaidjan), conform Agerpres.La cat.

Lupte: Romania nu a obtinut nicio medalie la Europenele U23 la stilul greco-roman

22:50, 21.05.2024 - Romania nu a reusit sa obtina nicio medalie la stilul greco-roman la Campionatele Europene de lupte Under-23 de la Baku (Azerbaidjan), in primele doua zile ale competitiei, potrivit Agerpres.La cat.

Catalin Cirstoiu, prima reacție dupa ce PSD si PNL l-au retras de la PMB: Un medic nu abandoneaza niciodata. Decizia politica revine liderilor politici

13:55, 23.04.2024 - Managerul Spitalului Universitar din București, Catalin Cirstoiu, a transmis marți, 23 aprilie, pe Facebook, ca „in ultima luna am muncit pentru un proiect matur de administrare a capitalei” și ca a vrut sa iși arate calitațile manageriale, dar decizia retragerii din cursa pentru Primaria Capitalei…


Ce parere ai despre aceasta stire?