Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Luna de miere fără sfârşit: Cum îşi aniversează un cuplu american iubirea de 5 ani incontinuu VIDEO

Publicat:

Jeff si Jennifer s-au casatorit pe buza unui vulcan din in urma cu 5 ani. De atunci, Jennifer isi imbraca rochia de mireasa ori de cate ori ajunge cu sotul ei intr-o alta tara unde cuplu petrece o noua luna de miere si imortalizeaza evenimentul. 

Astfel, rochia de mireasa a lui Jennifer a strabatut sute de mii de kilometri de-a lungul si de-a latul globului pentru a fi imortalizata in cele mai neobisnuite locuri, iar luna de miere a celor doi americani pare sa nu se mai sfarseasca.

De pe scarile in spirala din cetatea Vaticanului, in orasul Romanticilor, apoi la…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa „Sportului Alb” » Marta Kostyuk și-a facut echipamentul de joc dupa rochia ei de nunta

15:50, 03.07.2024 - Marta Kostyuk (22 de ani, locul 18 WTA) s-a calificat fara emoții in turul doi la Wimbledon, luni, dupa ce a invins-o pe Rebecca Sramkova (27 de ani, locul 105 WTA) in doua seturi, scor 6-3, 6-2. O alegere vestimentara a ajutat-o pe sportiva din Ucraina sa iși obțina victoria. Marta Kostyuk a hotarat…

Cat costa rochia de mireasa a Andei Adam. Vedeta nu s-a uitat la bani, ținuta cantarește 25 de kilograme și e plina de pietre prețioase

16:51, 29.06.2024 - Anda Adam și Yosif Mohaci iși jura iubire veșnica in fața lui Dumnezeu la Manastirea Cașin din București. Primele imagini cu cei doi mireasa și mire sunt fabuloase! Artista a ales o rochie spectaculoasa, voluminoasa, cu trena și decolteu generos. Artista nu s-aa uitat la bani cand și-a comandat ținuta…

Care este suma reala pe care a platit-o Oana Moșneagu pentru rochia de mireasa! A pus punct speculațiilor: ”Ce bine arata prețul”

11:35, 11.06.2024 - Oana Moșneagu a dezvaluit prețul real al rochiei de mireasa, pe care l-a platit pentru a arta fabulos in ziua cea mare! Au existat multe specualții cu privire la suma, dar acum actrița a pus punct zvonurilor! Fanii ei au fost impresionați cand au vazut cat de mulți bani a platit!

Cat costa rochia purtata de Andreea Esca la nunta Roxanei Hulpe. Ținuta nu a fost pe placul tuturor fanilor: „Nu arata bine deloc”

10:11, 03.06.2024 - Andreea Esca a facut furori la nunta Roxanei Hulpe, care a avut loc in weekendul care tocmai a trecut. Celebra prezentatoare de la Pro TV s-a distrat la eveniment, imbracata intr-o rochie lejera, de vara. Sambata, 1 iunie, Roxana Hulpe s-a casatorit cu Bogdan Radulescu, manager al festivalurilor Untold…

Oana Moșneagu, primele declarații in ziua nunții cu Vlad Gherman. Ce s-a intamplat cu rochia de mireasa. „Suntem in plin proces de pregatire”

15:35, 02.06.2024 - Oana Moșneagu și Vlad Gherman se casatoresc religios astazi, dupa ce in urma cu cateva saptamani au facut cununia civila. Actrița a postat pe contul de socializare imagini cu rochia și a facut o dezvaluire celor care o urmaresc pe Instagram.Oana Moșneagu și Vlad Gherman traiesc astazi cea mai frumoasa…

VIDEO Un vulcan din Islanda a ejectat lava si coloane de fum pentru a doua zi la rand

14:40, 30.05.2024 - Un vulcan din Islanda a ejectat lava si coloane de fum pentru a doua zi la rand, joi, insa vanturile care sunt prognozate urmeaza sa indeparteze poluarea cu gaze otravitoare de capitala tarii, Reykjavik, au anuntat autoritatile locale, citate de Reuters, potrivit Agerpres.

Mireasa - Capriciile iubirii. Antonia și Cristian, tensiuni in cuplu din cauza scandalului cu Andrada. Ce i-a spus concurentul iubitei sale: „Am fost mai drastic”

00:10, 18.05.2024 - Antonia și Cristian s-au certat din cauza tensiunii competiției. Cei doi au avut mai multe discuții in contradictoriu, mai ales dupa ce Andrada a facut cateva acuzațiile grave la adresa concurentei.

A refuzat sa poarte rochia de mireasa pe care sora ei i-a facut-o, iar familia a rupt legatura cu ea. De ce nu a vrut sa o imbrace

17:35, 09.04.2024 - O tanara a povestit de ce familia ei nu ii mai vorbește dupa ce a decis sa nu poarte rochia de mireasa pe care sora vitrega a confecționat-o special pentru ea! Iata ce motiv a avut pentru refuz!


Ce parere ai despre aceasta stire?