Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Luminiţa Paul îi scrie celei de-a 11-a jucătoare a lumii, proaspătă campioană la Sofia: ”Dragă Simona...”

Publicat:

Ieri ai cistigat, la Sofia, al 6-lea titlu al tau din acest an si din cariera, trecind inca o data de , de data aceasta cu 2-6, 6-2, 6-2.

Ai vazut, , cita lume a venit din tara sa te vada ieri, in finala? Eu m-am uitat cu atentie si n-am zarit decit un steag australian, pe cind la numaratoarea celor tricolore am pierdut repede sirul. Erau prea multe. Ba, mai mult, si-au marturisit admiratia pentru tine si spectatorii bulgari, care prin desene aproape copilaresti, care prin strigate de incurajare, care prin pancarte.

A fost ieri, in sala Armeet, un aer…

Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

Coco Gauff și Katerina Siniakova, campioane la dublu la Roland Garros 2024 - Jasmine Paolini, a doua finala pierduta la Paris

14:35, 09.06.2024 - ​Coco Gauff și Katerina Siniakova (cap de serie cinci la Paris) au caștigat duminica proba de dublu de la Roland Garros 2024. Cele doua au trecut in ultimul act de pe Chatrier de perechea Sara Errani / Jasmine Paolini (favorite 11).

Open GSP » Iga Swiatek, din nou regina la Roland Garros! Prefațam finala masculina cu Mihaela Buzarnescu și Raul Rusescu

09:40, 09.06.2024 - Open GSP, emisiunea despre tenis marca Gazeta Sporturilor, revine duminica, 9 iunie, de la ora 14:00, pentru a analiza victoria polonezei Iga Swiatek la Roland Garros și pentru a prefața finala masculina de la Paris. Mihaela Buzarnescu revine la Open GSP, alaturi de jurnaliștii Alexandru Barbu, Luminița…

Borussia Dortmund, mesaj dupa finala Ligii Campionilor pierduta

03:25, 02.06.2024 - Borussia Dortmund a postat, dupa finala Ligii Campionilor, pierduta in fata echipei Real Madrid, un mesaj prin care le multumeste suporterilor pentru sustinere, adaugand si ca in fotbal nu exista intotdeauna finaluri fericite, informeaza news.ro.

LiveBlog Borussia Dortmund - Real Madrid, in finala UEFA Champions League / Echipele de start

21:25, 01.06.2024 - Borussia Dortmund și Real Madrid se intalnesc pe Wembley Stadium in finala UEFA Champions League, sezonul 2023/24. Partida este transmisa in direct pe Digi Sport 1, Orange Sport și Prima Sport 1, dar și LiveBlog pe HotNews.ro.

LiveBlog Olympiacos - Fiorentina, in finala UEFA Conference League / Avem echipele de start

21:30, 29.05.2024 - ​Olympiacos și Fiorentina se intalnesc la Atena in finala celei de-a treia ediții a UEFA Conference League. Partida este transmisa in direct pe Pro Arena, dar și in format LiveBlog pe HotNews.ro.

Echipele de start din finala Europa League. Atalanta - Leverkusen va avea arbitru roman

21:50, 22.05.2024 - Echipele de start pentru finala Europa League la fotbal, care le opune pe Atalanta Bergamo si Bayer Leverkusen, miercuri seara (22:00), pe Dublin Arena, meci care va fi arbitrat de romanul Istvan Kovacs:Atalanta: 1. Juan Musso - 19. Berat Djimsiti (capitan), 4. Isak Hien, 23.

LiveBlog Corvinul Hunedoara - Oțelul Galați, in finala Cupei Romaniei - Echipele de start

20:01, 15.05.2024 - ​Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați se intalnesc pe stadionul Municipal din Sibiu in ultimul act al Cupei Romaniei. Echipa care va triumfa va obține calificarea in preliminariile Europa League. Partida este transmisa in direct pe Digi Sport 1 și Prima Sport 1, dar și LiveBlog pe HotNews.ro.


Ce parere ai despre aceasta stire?