Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lumina telefoanelor sau a TV-urilor pe timp de noapte crește riscul de diabet (studiu)

Publicat:
Lumina telefoanelor sau a TV-urilor pe timp de noapte crește riscul de diabet (studiu)

Stralucirea unui bec sau a unui smartphone pe timp de noapte poate afecta ritmul corpului. Acum, un nou studiu sugereaza ca expunerea la lumina artificiala dupa miezul nopții poate crește riscul de a dezvolta diabet de tip 2. Studiul a fost publicat in Europe, inforemaza .

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Transportatorii se revolta din cauza inchiderii Podului Giurgiu-Ruse și a DN7 Valea Oltului. „Creste riscul de accidente”

17:06, 04.07.2024 - Transportatorii rutieri solicita autoritatilor aplicarea restrictiilor de circulatie pe Valea Oltului si pe Podul dintre Giurgiu si Ruse in intervale orare in care se inregistreaza cele mai scazute valori de trafic, conform unui comunicat al Uniunii Nationale a Transportatorilor Rutieri din Romania…

Obiceiul banal prin care 'detonezi' fara sa știi riscul de diabet de tip 2. Mai ales copiii obișnuiesc sa faca asta

20:25, 02.07.2024 - Stralucirea unui bec sau a unui smartphone noaptea poate afecta ritmul circadian al organismului. Acum, un nou studiu sugereaza ca expunerea la lumina artificiala dupa miezul nopții poate crește riscul de a dezvolta diabet de tip 2.

A bea apa din sticle din plastic poate crește riscul de diabet!

10:21, 28.06.2024 - O componenta chimica esențiala din sticlele din plastic poate, printre altele, sa mareasca riscul de diabet de tip 2. Este vorba despre bisfenolul A sau BPA, produs chimic folosit pentru fabricarea plasticelor și rașinelor epoxidice. Acesta poate afecta echilibrul  hormonal al omului. Asta se știa.…

Scenariul lui Andrei Caramitru: Debarcarea lui Ciolacu ar crește riscul unei guvernari PSD-AUR

19:05, 16.06.2024 - Andrei Caramitru, fost consilier al lui Dan Barna, crede ca singurele opțiuni matematice pentru urmatorul guvern sunt PSD-PNL sau PSD+AUR pentru ca PNL și „progresiștii” nu au forța politica sa realizeze singuri o majoritate.

Consumul excesiv de sare crește riscul de cancer gastric cu 40%

11:10, 18.05.2024 - Consumul crescut de sare este asociat cu riscul de cancer gastric și in Europa, nu doar in țarile asiatice, unde acest fenomen era deja cunoscut, conform unui nou studiu realizat de Universitatea Medicala din Viena. Studiul, publicat recent in revista de specialitate Gastric Cancer, arata ca persoanele…

Atenție ce mananci! Anumiți aditivi alimentari ar putea crește riscul de diabet - studiu

15:25, 25.04.2024 - Consumul frecvent al anumitor emulsifianti pare sa fie asociat cu un risc mai ridicat de diabet, sugereaza un studiu amplu publicat miercuri, a carui metodologie face insa obiectul mai multor critici.

Produsul consumat dimineața de mulți romani poate fi nociv: Riscul de diabet crește foarte mult

09:25, 12.04.2024 - Produsul consumat dimineața de mulți romani poate fi nociv: Riscul de diabet crește foarte multMulți romani sar peste micul dejun dimineața și, in drum spre serviciu, se opresc la supermarket sau la magazine de panificație pentru a-și cumpara ceva care sa ronțaie.

Șerpii devin din ce in ce mai activi in zonele montane. Riscul de a fi mușcat crește considerabil

21:36, 10.04.2024 - Intalnirile cu serpii pe munte devin din ce in ce mai dese si in cele mai nebanuite locuri. Trei sferturi dintre muscaturile de sarpe apar la persoanele care ating serpi si sunt imprudente, avertizeaza Salvamont Mureș.


Ce parere ai despre aceasta stire?