Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lumea musulmană, reacții de o virulență fără precedent, după explozia de la spitalul din Gaza

Publicat:

Comunitatea internationala a condamnat atacul de marti asupra unui spital crestin din Gaza in care si-au pierdut viata sute de raniti, atac despre care fortele armate israeliene afirma ca este rezultatul unui tir de racheta eronat al organizatiei , dar care este atribuit Israelului de catre miscarea palestiniana Hamas, transmit agentiile de presa. De partea cealalta, palestinienii susțin ca spitalul a fost lovit de o racheta trasa de Israel și arata ca, anterior, israelienii au mai tras ”doua obuze de avertisment” catre același spital, informeaza Agerpres.

,…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Imagini șocante cu tinere israeliene luate prizoniere de teroriștii Hamas in octombrie 2023, publicate de președintele Israelului. „Lumea trebuie sa se uite la aceasta atrocitate cruda”.

09:25, 23.05.2024 - O inregistrare video ce surprinde imagini dure din timpul capturarii de catre Hamas, in octombrie anul trecut, a femeilor soldat israeliene a fost data publicitații de președintele Israelului.

VIDEO Imagini dure cu tinere israeliene luate prizoniere de teroriștii Hamas in 7 octombrie, publicate de președintele Israelului: „Au fost batute, amenințate cu viol și luate brutal ostatice / Lumea trebuie sa se uite la aceasta atrocitate cruda”

21:16, 22.05.2024 - Un clip video de trei minute, in care tinere israeliene sunt luate ostatice de teroriștii Hamas in 7 octombrie 2023, a fost distribuit pe rețeaua X de președintele Israelului, Isaac Herzog. In imagini se pot vedea fete cu sange pe fața, speriate și tarate de barbați inarmați. „Au fost batute, amenințate…

Portul artificial american din largul Fasiei Gaza, aproape gata

07:15, 15.05.2024 - Portul artificial construit de armata americana pentru a facilita livrarea de ajutor umanitar in Fasia Gaza va fi operational „in urmatoarele zile”, dupa intarzieri din cauza conditiilor meteorologice, a facut cunoscut marti Pentagonul, scrie AFP. Confruntat cu blocaje din partea Israelului in ceea…

(video) Hamas anunța ca un alt ostatic ținut in Fașia Gaza a murit, in urma unui atac israelian cu racheta

20:00, 11.05.2024 - Gruparea islamista palestiniana Hamas a afirmat sambata ca inca unul dintre ostaticii rapiți in timpul asaltului din 7 octombrie asupra sudului Israelului și duși in Fașia Gaza a murit, informeaza hotnews.ro .

Atentat terorist devastator: o mașina a explodat in centrul unui oraș. Din primele informații nu sunt victime

13:41, 15.04.2024 -  Explozia survine intr-un context de tensiuni regionale sporite, Teheranul promitand sa raspunda unui atac imputat Israelului care a vizat consulatul iranian de la Damasc pe 1 aprilie, soldat cu moartea a sapte membri ai Gardienilor Revolutiei, armata ideologica a Iranului."Explozia auzita mai devreme…

Reactii de condamnare si indemnuri la retinere dupa atacul fara precedent al Iranului impotriva Israelului

09:50, 14.04.2024 - Atacul fara precedent intreprins sambata de Iran impotriva Israelului, care va face obiectul unei reuniuni de urgenta a Consiliului de Securitate, a suscitat condamnari ferme pe plan global si indemnuri la retinere, informeaza AFP.

Atentat terorist devastator: o mașina a explodat in centrul unui oraș. Din primele informații nu sunt victime

16:55, 13.04.2024 -  Explozia survine intr-un context de tensiuni regionale sporite, Teheranul promitand sa raspunda unui atac imputat Israelului care a vizat consulatul iranian de la Damasc pe 1 aprilie, soldat cu moartea a sapte membri ai Gardienilor Revolutiei, armata ideologica a Iranului."Explozia auzita mai devreme…


Ce parere ai despre aceasta stire?