Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lukaşenko ameninţă din nou Occidentul: „Niciun elicopter şi niciun avion nu-i va salva. Totul este pregătit”

Publicat:

, , care a anuntat vineri ca avioanele Sukhoi SU-24 ale armatei belaruse au fost adaptate pentru a putea fi echipate cu arme nucleare, a avertizat ca va da un „raspuns instantaneu” Occidentului in cazul vreunei actiuni impotriva tarii sale, scrie digi24.ro.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Premierul Armeniei s-a suparat pe Lukașenko. Pașinian spune ca nu va mai vizita Belarus și amenința cu ieșirea din OTSC

14:25, 13.06.2024 - Premierul Armeniei, Nikol Pasinian, a declarat joi ca nici el si nici alt reprezentant oficial al tarii nu vor mai vizita Belarus atat timp cat presedintele Aleksandr Lukasenko mai este este la putere și amenința cu ieșirea din Organizatia Tratatului de Securitate Colectiva (OTSC) condusa de Rusia.

Interventie contracronometru pentru a salva o femeie ce ameninta ca se sinucide

22:30, 26.05.2024 - Duminica seara, in jurul orei 21:00, polițiștii Secției 1 Urbane Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul ca o femeie ar amenința ca se arunca in Canalul Bega din Timișoara. Polițiștii s-au deplasat de urgența la fața locului, stabilind faptul ca cele sesizate se confirma, fiind vorba despre…

SUA avertizeaza Georgia sa nu se alature Moscovei impotriva Occidentului și o amenința cu taierea finanțarilor

08:40, 15.05.2024 - Georgia a fost avertizata de SUA sa nu devina un adversar al Occidentului daca se aliniaza din nou la Moscova, dupa ce parlamentul de la Tbilisi a sfidat protestele masive, adoptand o lege inspirata de Kremlin, scrie The Guardian.

Dmitri Medvedev il jignește pe David Cameron și amenința Marea Britanie: Rusia va lovi cu „un tip special de arme”

22:40, 10.05.2024 - Fostul președinte rus Dmitri Medvedev amenința deopotriva Ucraina și Marea Britanie cu atacuri „cu un tip special de arme” intr-un mesaj plin de jigniri la adresa ministrului britanic de externe David Cameron.Medvedev, una dintre portavocile retoricii dure a Kremlinului, se arata deranjat inca de la…

Un avion de lupta chinez a lansat rachete de semnalizare catre un elicopter autralian. Premierul Anthony Albanese: „comportament inacceptabil”

07:20, 07.05.2024 - Premierul australian Anthony Albanese a denuntat marti Beijingului comportamentul „inacceptabil" al unui avion de lupta chinez care ar fi lansat rachete de semnalizare in calea unui elicopter al marinei australiene deasupra apelor internationale, relateaza AFP.

Lukasenko se plange la Putin

09:30, 12.04.2024 - Liderul autoritar din Belarus, Aleksandr Lukasenko, s-a plans la intalnirea sa de joi cu omologul sau rus Vladimir Putin de amenintarea la care ar fi expusa tara sa din partea Occidentului, relateaza vineri dpa. „Situatia este dificila. Ceea ce ma ingrijoreaza cel mai mult este pozitia conducerii poloneze”,…

Vizita in Rusia. Lukasenko se intalnește cu Putin

11:30, 11.04.2024 - Presedintele Belarusului, Aleksandr Lukasenko, efectueaza o vizita de lucru de doua zile in Rusia in cadrul careia se va intalni cu seful Kremlinului, Vladimir Putin, informeaza EFE. Cei doi sefi de stat vor aborda chestiuni bilaterale, in special acordurile la care s-a ajuns in timpul sedintei Consiliului…

Aleksandr Lukasenko merge in Rusia pentru a se va intalni cu Vladimir Putin

10:55, 11.04.2024 - Presedintele Belarusului, Aleksandr Lukasenko, efectueaza o vizita de lucru de doua zile in Rusia in cadrul careia se va intalni cu seful Kremlinului, Vladimir Putin, informeaza EFE, potrivit Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?