Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ludovic Orban, despre vacanţele în Bulgaria: cine pleacă în concediu poate să plece liniştit

Publicat:

a transmis joi seara la Digi24 ca cei care pleaca zilele acestea in vacante in Bulgaria pot sa plece linistit, dar ca cine si-a programat vacanta peste o saptamana ar trebui sa verifice site-ul INSP.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un brazilian care a aparținut de Sporting și a dat patru goluri in amicalele verii pleaca din Superliga!

18:10, 28.06.2024 - Politehnica Iași a renunțat la serviciile mijlocașului brazilian Carlos Jatoba (28 de ani). Parțile au ajuns in aceasta seara la un acord privind rezilierea amiabila a contractului, fotbalistul plecand din cantonamentul de la Bansko, din Bulgaria. ...

S-au scumpit și vacanțele in Bulgaria. Cat costa un sejur

14:40, 04.06.2024 - Sezonul turistic de vara din Bulgaria a inceput, iar hotelurile de la Marea Neagra isi primesc deja oaspetii. O chestiune arzatoare in mintea tuturor este cat va costa un sejur la mare anul acesta.

Mancați de pe strada in concediu? „Eu am luat o bacterie din carne și aproape 7 ani mi-am cautat de leac“

22:05, 18.05.2024 - Vacanțele din țari exotice din Asia ofera printre „experiențele de neratat” și mancatul in strada. Daca unii turiști romani spun ca este „un pacat capital” sa nu incerci, alții au ramas cu amintiri neplacute.

Sondaj: Majoritatea romanilor care pleaca in concediu vara iau masa pe traseu, in restaurante, patiserii sau benzinarii

13:25, 30.04.2024 - Aproape șase din 10 romani (59%) care merg in vacanța de vara in destinații din strainatate sau din țara servesc masa pe traseu intr-un restaurant, la o cafenea sau benzinarie, potrivit unui sondaj realizat de CIRA. Totodata, cercetarea arata ca 37% servesc masa din pachete pregatite de acasa, iar 4%…

Dreapta Unita, atac la „baroana PNL de Arges”: „Mai rau decat Rodica Stanoiu”

19:41, 21.04.2024 - Liderul USR, Catalin Drula, a declarat ca strategia PSD si PNL ar fi aceea de a „sadi frica in societate” si a acuzat-o pe Alina Gorghiu ca ar fi facut „mai mult rau justitiei romanesti” decat Rodica Stanoiu. „Strategia PSD impreuna cu PNL este sa sadeasca frica in societate; sa le spuna oamenilor ca…

Vacanțele in Bulgaria, mai scumpe in 2024. Cat vor plati turiștii in plus pentru cateva zile de relaxare

18:30, 20.04.2024 - Bulgaria ramane și in 2024 una dintre destinațiile preferate de romani. Doar ca, turiștii care aleg sa petreaca cateva zile acolo trebuie sa scoata mai mulți bani din buzunar fața de anii trecuți. Turiștii prefera și vacanțele mai scurte, in medie 3-4 zile, in loc de o saptamana.

Vacanțele in Bulgaria, mai scumpe. Cu cat ar urma sa urce, din luna mai, cheltuielile turistilor

21:35, 19.04.2024 - In conditiile in care sarbatorile din luna mai marcheaza debutul turismului la Marea Neagra, bulgarii si turistii straini care se pregatesc de evadarile lor anuale se confrunta cu o realitate dura: calatoriile in acest an vor fi mai costisitoare.

Adi de la Valcea, concediu dat peste cap! Ce a pațit dupa ce a apelat la o agenție de turism ca sa plece in strainatate

13:50, 10.04.2024 - Adi de la Valcea a povestit pe rețelele de socializare ce s-a intamplat dupa ce a apelat la o agenție de turism ca sa plece in strainatate. Mesajul acid al cantarețului roman a luat amploare in mediul online. Iata despre ce este vorba!


Ce parere ai despre aceasta stire?