Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ludovic Orban, despre Florin Cîțu: „Cel mai mult s-a schimbat după ce a decis să candideze la șefia PNL”

Publicat:

„S-a schimbat foarte mult, dupa ce a ajuns prim-ministru. Cel mai mult s-a schimbat dupa ce a decis sa candideze la șefia PNL și, din pacate, nu s-a schimbat in bine.Din cauza mizei competiției, din cauza presiunilor puse de cei care il sprijina, tensiunile pentru ca trebuia sa se ocupe și de Guvern și sa faca și campanie. Oamenii iși dau arama pe fața in situații excepționale”, a spus , marți seara, la un post TV.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Invazie de muște intr-o localitate din județul Alba. Oamenii sunt disperați: Sunt mai ceva ca roiurile de albine!

08:15, 26.06.2024 - De doua saptamani, localnicii din Craciunelu de Jos se lupta cu valul de insecte, insa fara succes."Nu putem ține o mancare desfacuta ca se baga musca. A venit fetita aici, n-am putut so tin pentru ca i se baga mustele in gura", spune o localnica."De vreo 2 saptamani, muste ca roiul de albine, mai ceva!…

Momente dramatice: oamenii blocați in Noua Caledonie au ramas fara mancare din cauza revoltelor violente

18:50, 18.05.2024 - Australienii blocați in Noua Caledonie raționeaza mancarea in timp ce așteapta o cale de ieșire din acest teritoriu insular tulbure din Pacific, dupa revoltele in care patru persoane au murit, a declarat sambata un turist din Sydney.

Vești proaste pentru Klaus Iohannis. Turcia a decis sa-l sprijine pe Mark Rutte la șefia NATO

14:20, 29.04.2024 - Turcia a decis sa sprijine candidatura prim-ministrului olandez in exercitiu, Mark Rutte, la functia de secretar general al NATO, a transmis luni agentia olandeza de presa ANP, citand diplomati de la NATO, potrivit Reuters, scrie AGERPRES.

Moldsilva are un nou director dupa „reformele” de la Ministerului Mediului: Cine a preluat șefia instituției dupa demisia lui Caisin

12:11, 24.04.2024 - Victor Durbala a fost numit astazi in funcția de Director al Agenției „MOLDSILVA”, din subordinea Ministerului Mediului. Decizia a fost luata de Guvern in cadrul ședinței de astazi , 24 aprilie. Totodata, cabinetul de miniștri a aprobat alte doua numiri in fruntea instituțiilor din țara.

Care ar fi cauza exploziei din Craiova. Autoritațile au reluat acțiunile de cautare

12:16, 18.04.2024 - S-a aflat care ar putea fi cauza exploziei devastatoare din Craiova. Totul a avut loc intr-un bloc de locuințe din municipiu, miercuri seara, 17 aprilie 2024. Oamenii legii au anunțat ca au reluat acțiunile de cautare. Cum vor acționa reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgența (ISU) Dolj.

Taxa pe boala. Cine sunt oamenii care vor fi scutiți de la plata contribuției

11:30, 12.04.2024 - In contextul noilor reglementari adoptate de Guvern, taxa pe boala devine un subiect de interes major in spațiul public. Aceasta masura, care vizeaza instituirea unei contribuții la sanatate (CASS), aduce clarificari importante privind categoriile de persoane care vor fi scutite de la plata acestei…

O noua cauza a leziunilor pulmonare descoperita de oameni de știința

22:55, 05.04.2024 - Oamenii de știința britanici au identificat o cauza fundamentala a daunelor provocate de astm. Cercetarile lor arata ca celulele care captușesc caile respiratorii sunt deteriorate semnificativ in timpul unui atac.

Ciolacu a decis cine nu va plati impozit pe concediul medical! Se acorda și un ajutor de 2000 de lei

13:31, 04.04.2024 - Marcel Ciolacu a spus joi ca problema concediilor medicale va fi rezolvata printr-o Ordonanța de Urgența care va stabili cine este scutit de la impozitul pe concediul medical. Marcel Ciolacu a decis cine nu va plati impozit pe concediul medical! Premierul a spus ca va fi pregatita o Ordonanța de Urgența…


Ce parere ai despre aceasta stire?