Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lucrările la rosturile de dilatație de pe DE 70 mai durează până în data de 15 noiembrie

Publicat:

Șoferii care traverseaza tronsonul de drum de pe 70, intre municipiul și Orșova, mai au de indurat cel puțin doua saptamani pana cand vor fi finalizate lucrarile care se efectueaza la rosturile de dilatație. Pe DE 70 se efectueaza lucrari de reparatii la rosturile de dilatatie pe viaductul ,... la rosturile de dilatație de pe DE 70 mai dureaza pana in data de 15 noiembrie apare prima data in Mehedințeanul - Media online .

Citeste articolul mai departe pe mehedinteanul.ro…  

Sursa articol: mehedinteanul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Festivalul Național de Balet și Dans Modern – „In pași de dans spre INFINIT”, la Targu Jiu

05:30, 18.06.2024 - Cea de-a IX-a ediție a Festivalul Național de Balet și Dans Modern – „In pași de dans spre INFINIT” va avea loc la finalul acestei saptamani la Targu Jiu. Festivalul, organizat de catre Școala Populara de Arte „Constantin Brancuși” Targu Jiu cu sprijinul Consiliului Județean Gorj, reunește tineri talentați…

Izvoarele din Herculane cu apa gratuita din belșug. Unii iau cu camioneta cate 400-500 de litri: „Vine dintr-un izvor-galerie sapat acum 2.000 de ani”

19:05, 16.06.2024 - Renumita pentru apele sale termale, stațiunea Baile Herculane mai are un atu „hidro” cunoscut indeosebi de oamenii zonei: doua izvoare cu apa plata. Pentru ca debitul este mare, clienții vin și de la zeci de kilometri pentru a se aproviziona gratuit. Unii incarca la o singura tura sute de litri. In…

Un TIR a cazut de pe un pod in Dunare. Trupul șoferului a fost gasit de scafandri dupa ore de cautari

08:36, 04.06.2024 - Un TIR a cazut in Dunare noaptea trecuta, dupa ce a rupt parapetul de protecție pe DN 6, in zona viaductului Bahna, intre Drobeta Turnu Severin și Orșova. Șoferul a fost cautat de scafandri mai multe ore, iar trupul sau a fost gasit marți dimineața.

Un barbat a murit dupa ce a cazut cu TIR-ul in Dunare. Camionul a explodat: "Am auzit o bubuitura..." / FOTO

08:20, 04.06.2024 - Azi noapte, un TIR a cazut in Dunare. Incidentul s-a petrecut pe DN6, in zona viaductului Bahna, intre Orșova și Drobeta Turnu Severin. Barbatul care se afla la volanul camionului a fost scos din apa fara suflare, anunța reprezentanții ISU Mehedinți.

Un TIR a cazut in Dunare, intre Orșova și Drobeta Turnu Severin.Trupul șoferului a fost gasit de scafandri

07:51, 04.06.2024 - Un autotren a cazut, luni noaptea, in Dunare. Incidentul a avut loc pe DN6, in zona viaductului Bahna, intre Orșova și Drobneta Turnu Severin. ISU Mehedinți anunța, marți dimineața, ca scafandrii au recuperat o persoana.

Un TIR s-a prabușit in Dunare: A avut loc și o explozie puternica

07:30, 04.06.2024 - Un autotren a cazut, luni noaptea, in Dunare. Incidentul a avut loc pe DN6, in zona viaductului Bahna, intre Orșova și Drobeta Turnu Severin. ISU Mehedinți anunța, marți dimineața, ca scafandrii au recuperat o persoana, informeaza Mediafax.

TOTUL PENTRU SEVERIN!

09:20, 31.05.2024 - Alegerile locale nu sunt despre partide și sigle, ci despre oameni! Așa ca, inainte de toate, trebuie sa analizam candidații. Daca sunt empatici, daca au experiența in Administrație Publica Locala, daca sunt suficient de tineri, daca au muncit-eficient-pentru comunitate, daca se bucura de sprijin politic,…

Un mehedințean, urmarit internațional, prins in Craiova

11:45, 21.05.2024 - Un mehedințean urmarit internațional a fost prins, ieri, in Craiova, de polițiști de la Serviciul de Investigații Criminale. In colaborare cu Poliția de Frontiera, in incinta Aeroportului Internațional din Craiova a fost prins barbatul din Drobeta Turnu Severin. Autoritațile judiciare din Italia au…


Ce parere ai despre aceasta stire?