Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lucrarea lui Banksy în memoria victimelor atacului terorist din sala pariziană Bataclan, găsită în Italia

Publicat:

Lucrarea realizata de artistul britanic Banksy in memoria victimelor atacului terorist din sala pariziana Bataclan, care a fost furata la inceputul anului 2019, a fost gasita in Italia, scrie BBC, potrivit news.ro.

Lucrarea care infatiseaza o femeie indoliata era montata pe una dintre usile salii Bataclan, unde in noiembrie 2015 au fost ucise 90 de persoane in timpul unui concert Eagles of .

Citește și: A fost descoperit primul ‘acoperit’ din USR! S-a lasat cu o demisie din echipa Barna

Ea a fost decupata de un grup neidentificat, in ianuarie 2019.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Au fost publicate noi imagini ale atacului terorist din 11 septembrie

17:01, 26.07.2024 - Fotograful japonez Kei Sugimoto a publicat pe YouTube o inregistrare video a prabușirii turnurilor World Trade Center (WTC) din SUA, la 11 septembrie 2001, filmata cu o camera profesionala. "Acesta este un material pe care l-am filmat in timpul prabușirii World Trade Center pe 11 septembrie 2001. Acestea…

(video) Minut de reculegere in Parlament in memoria victimelor atacului asupra spitalului de copii din Kiev: „Mor oameni inocenți și asta trebuie pedepsit”

10:55, 11.07.2024 - Deputații din Parlament au ținut un minut de reculegere in memoria victimelor care și-au piedut viața in urma atacului asupra unui spital din Kiev. „Regimul criminal de la Kremlin omoara oameni inocenți, iar acesta trebuie pedepsit”, a declarat Igor Grosu.

(video) Minut de reculegere in Parlament, in memoria victimelor deportarilor. Deputata: „Bunicii mei au fost treziți de soldați și duși ca dușmani ai poporului”

11:50, 04.07.2024 - Ședința Parlamentulu de astazi a inceput cu un minut de reculegere, ținut de catre deputați in memoria victimelor deportarilor staliniste. Președintele Legislativului, Igor Grosu, a menționat ca valul de deportari din 6 iulie 1949 a fost cel mai mare din istoria Basarabiei.

Romanca stabilita in Italia, gasita fara viața in propria casa. Femeia a murit in condiții suspecte. Ce ipoteze au polițiștii

16:45, 10.06.2024 - Tragedie ingrozitoare in Italia! O romanca stabilita acolo de mai mulți ani a fost gasita fara viața in propria casa. Moartea ei a starnit mai multe ipoteze și polițiștii suspecteaza ca ar putea fi și o persoana implicata in ceea ce privește tragedia. Iata ce se știe pana in acest moment.

Marș pentru viața in memoria celor trei tineri romani luați de viitura in Italia

21:36, 06.06.2024 - In ziua de 1 iunie 2024, trei tineri romani, un baiat și doua fete, au fost luați de apele raului Natisone in regiunea Veneto, Italia, dupa ce raul a ieșit din matca din cauza ploilor abundente. Incidentul tragic a mobilizat echipe de salvare care au util

Acest tablou a fost vandut pentru aproape 13 milioane de dolari

21:30, 03.06.2024 - Tabloul lui Jean-Michel Basquiat, „Native Carrying Some Guns, Bibles, Amorites on Safari” (1982), a fost vandut cu 12,66 milioane de dolari de casa Phillips in cadrul sesiunii organizate la Hong Kong. Aceasta vanzare marcheaza lotul cu cea mai mare valoare vandut la o licitatie din Hong Kong in prima…

Tablou de Jean-Michel Basquiat, vandut cel mai scump in acest sezon la Hong Kong

19:55, 03.06.2024 - Evenimentul de la Phillips Hong Kong din 31 mai a atins un total al vanzarilor de 210,22 milioane de dolari HK (26,89 milioane de dolari). Cu 23 din 24 de loturi vandute, licitatia a avut o rata de vanzare de 96% in functie de lot si o rata de vanzare de 97% in functie de valoare. Acest lot important…

Caz ingrozitor in Italia. O romanca a fost gasita moarta in casa. Care ar fi cauza decesului

10:10, 03.05.2024 - O romanca și-a gasit sfarșitul cu cateva zile inainte de Paște, in Italia. Aceasta a fost gasita moarta intr-o locuința in care mai stateau și alte persoane, venite in vizita. Polițiștii au efectuat cercetari la fața locului, pentru a afla care ar fi cauza decesului.


Ce parere ai despre aceasta stire?