Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Luat la rost de polonezi, Viktor Orban reacționează: Condamnă masacrul de la Bucha și cere anchetă internațională

Publicat:

Premierul maghiar condamna in mod evident masacrul comis la Bucha, in Ucraina, a declarat sambata purtatorul sau de cuvant.

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmarește stiripesurse.ro pe Facebook

stiripesurse.ro × NEWSLETTER ×

Am citit și sunt de acord cu
Politica de confidențialitate

BACK TO TOP DESPRE

Exclusivitați și documente incendiare.

Echipa stiripesurse.ro va prezinta stirile din spatele stirilor.

DATE DE AUDIENTA ARTICOLE RECENTE Bilanț dureros pentru Rusia, dupa ce Peskov a recunoscut pierderile…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rusia – Ucraina, ziua 846: Rutte promite ca Olanda va continua sa sprijine Kievul

07:35, 18.06.2024 - Premierul olandez in exercitiu, Mark Rutte, a asigurat ca viitorul guvern, in care un rol esential il va juca extrema dreapta, dar in care se va regasi si partidul sau, va mentine linia politica actuala in chestiunile de politica externa, precum UE, NATO sau sustinerea Ucrainei in razboiul cu Rusia.“In…

Ce pretinde Ungaria ca a obținut pentru a nu bloca deschiderea negocierilor de aderare a Ucrainei la UE

13:46, 15.06.2024 - Ministrul de externe al Ungariei, Peter Szijjarto, susține ca țara sa a renunțat le vetoul asupra deschiderii negocierilor privind aderarea Ucrainei la Uniunea Europeana (UE) pentru ca a obținut solicitarile formulate pentru a nu bloca procesul, scrie publicația ucraineana Evropeiska Pravda.Potrivit…

Moscova reacționeaza dur dupa ce Biden a autorizat Ucraina sa loveasca tinte in Rusia. Medvedev: „Nu este asistenta militara, este o participare la un razboi impotriva noastra”

12:50, 31.05.2024 - Mai multi inalti oficiali rusi au avut reactii virulente vineri, dupa ce un responsabil american a indicat joi ca presedintele american Joe Biden a dat in sfarsit unda verde Ucrainei sa loveasca tinte pe teritoriul rus, langa orasul Harkov.

Viktor Orban susține ca șansele ca Rusia „sa vina dintr-o data și sa inghita intreaga lume occidentala” sunt „extrem de mici”

11:35, 24.05.2024 - Premierul ungar Viktor Orban a declarat vineri ca temerile conform carora Rusia ar organiza un atac asupra oricarui membru NATO sunt nefondate, adaugand ca razboiul din Ucraina, care se afla acum in al treilea an, arata limitele capacitaților Rusiei.

Polonia isi va construi fortificatii de-a lungul intregii frontiere de est

10:45, 12.05.2024 - Premierul polonez Donald Tusk a declarat sambata ca Polonia incepe sa lucreze la consolidarea intregii sale frontiere estice. Țara se confrunta cu ceea ce el a numit un „razboi hibrid” in crestere, referindu-se la migratia ilegala din Belarus, relateaza Reuters. Intreaga granita de est a Poloniei include…

Premierul ungar Viktor Orban: Occidentul, „la un pas“ de a trimite soldați in Ucraina. Rusia devine nervoasa

20:00, 21.04.2024 - Premierul ungar Viktor Orban, care se opune ajutorului militar acordat Ucrainei și continua sa construiasca relații cu dictatorul rus Vladimir Putin, a declarat ca Occidentul este "la un pas" de a-și trimite soldații in Ucraina.

Zelenski avertizeaza ca Rusia a penetrat politica americana. Invitație pentru Trump sa vina in Ucraina

11:35, 10.04.2024 - Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a avertizat intr-un interviu ca influența rusa a strapuns sistemul politic american și a respins ideea, susținuta de aliații lui Donald Trump, ca Ucraina ar putea pune capat rapid razboiului doar facand concesii teritoriale masive.

Moscova reacționeaza: 'Recentele lovituri in Ucraina sunt un raspuns la atacurile ucrainene asupra rafinariilor ruse'

17:30, 05.04.2024 - Rusia a afirmat vineri ca recentele sale atacuri masive asupra Ucrainei, care au avariat in special reteaua electrica, au fost intreprinse "ca raspuns" la atacurile ucrainene ce au vizat rafinarii pe teritoriul rus, informeaza AFP. Ea a revendicat de asemenea cucerirea satului Vodiane, la vest de orasul…


Ce parere ai despre aceasta stire?