Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lovitură pentru Cristi Borcea! Decizia luată de Alina Vidican îi strică ploile afaceristului

Publicat:

Potrivit celor de la wowbiz.ro, ea va sosi la sfarsitul lunii iulie la Bucuresti si va merge direct la notar pentru a semna actele separarii de sotul ei, care este inchis la Jilava.

Avocata lui are deja actele pregatite. Alina si Borcea s-au casatorit in 2011, dupa sapte ani in care blonda i-a fost amanta, si au impreuna doi copii.

Problemele dintre cei doi au aparut odata cu anuntul ca va avea un copil, chiar daca aceasta nu a recunoscut niciodata ca tatal copilului sau este Borcea.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Marcel Ciolacu pregatește o mare lovitura in extern, dupa ce a discutat cu Pedro Sanchez

15:05, 06.07.2024 - Premierul Marcel Ciolacu și premierul Spaniei, Pedro Sanchez, s-au intalnit la București. Ciolacu a profitat de ocazie și a negociat cu Pedro Sanchez, negociatorul S&D in Europa, pentru un portofoliu de comisar european pentru Romania.

Mai mulți romani sunt acuzați ca au folosit diplome de Bacalaureat false pentru a obține certificate de manager de transport marfa

15:45, 20.06.2024 - 10 romani sunt cercetați de polițiști, dupa ce ar fi folosit diplome de Bacalaureat false, pentru a obține certificate de manager de transport marfa. Actele ar fi fost depuse de același centru de pregatire profesionala din București, deși solicitanții aveau domiciliile in toata țara. Mai mult, spun…

FOTO Romania – Liechtenstein 0-0, in ultimul test al tricolorilor inaintea EURO 2024

01:30, 08.06.2024 - Nationala de fotbal a Romaniei a terminat la egalitate cu selectionata Liechtensteinului, 0-0, vineri seara, pe Stadionul Steaua din Bucuresti, in ultimul test al tricolorilor inaintea EURO 2024. Romania nu a reusit sa marcheze in cele doua partide de pregatire pentru Campionatul European din Germania…

Cazul copilului de 10 ani, care ar fi fost agresat in școala din București, a fost inchis! Procurorii au clasat dosarul

20:30, 04.06.2024 - Lovitura dura pentru parinții copilului de 10 ani, care ar fi fost agresat la școala din București! Cazul a fost inchis, iar procurorii au clasat dosarul, considerand ca aceasta fapta nu exista. Iata la ce concluzii au ajuns, dupa cateva saptamani de la cazul mediatizat in intreaga țara.

Radu Mazare a ieșit din inchisoare: Nu m-a speriat nimic in pușcarie. Nu ma mai intereseaza, sub nicio forma, viata publica.

20:10, 27.05.2024 - Radu Mazare a iesit, astazi, din inchisoare, dupa ce a fost eliberat conditionat de Tribunalul Ilfov. Fostul primar al Constantei a facut primele declaratii, la poarta inchisorii Jilava din Bucuresti, acolo unde a fost asteptat de sotia sa, Roxana.

Frigul și ploile pun stapanire pe Capitala, pana la vineri seara

10:20, 16.05.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie a emis prognoza speciala pentru București, valabila joi și vineri. Conform meteorologilor, vremea se va menține rece. Pana vineri dimineața, vremea va fi racoroasa.

Mega Image da o noua lovitura dupa preluarea Profi: Gigantul olandezo-belgian trece la un alt nivel

22:36, 24.04.2024 - Grupul olandezo-belgian Ahold Delhaize, proprietarul rețelei Mega-Image, a anunțat deschiderea la București a unui centru de tehnologie denumit AD/01, care se va dezvolta pana la aproximativ 250 de specialiști in urmatorii ani.

Claudia Patrașcanu a scos bani grei din buzunar pentru un apartament in București! Dupa ce și-a construit casa in Constanța, artista a dat din nou lovitura: ”Sa nu mai stam prin hoteluri”

22:45, 08.04.2024 - Dupa ce anul trecut s-a mutat in casa visurilor sale, in Constanța, acum Claudia Patrașcanu a mai luat o decizie importanta. Și-a cumparat un apartament cu trei camere in București și acum se afla in plin proces de amenajare. Cantareața ne spune de ce a facut aceasta investiție și daca se va muta definitiv…


Ce parere ai despre aceasta stire?