Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lovitură CUMPLITĂ primită de David Beckham

Publicat:

(37 de ani), care este si ambasador olimpic al , se afla in lotul largit, de 35, dar n-a prins lotul final, de 18, anuntat de selectionerul .

"Toti stiu cat a insemnat pentru mine sa joc pentru tara mea. Deci as fi fost foarte onorat sa fac parte din aceasta unica echipa a ", a declarat , conform ITV.

"Fireste, sunt foarte dezamagit, dar voi continua sa fiu cel mai mare suporter al acestei echipe. Sper sa castige aurul olimpic", a adaugat .

Oficial, lotul de 18 jucatori…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Keir Starmer, desemnat oficial noul prim-ministru al Marii Britanii: Fostul avocat a fost primit de regele Charles la Palatul Buckingham

18:25, 05.07.2024 - Liderul Partidului Laburist britanic, Keir Starmer, a primit vineri in mod oficial de la regele Charles al III-lea misiunea de a forma noul guvern al Marii Britanii, in urma victoriei zdrobitoare a partidului sau in alegerile parlamentare de joi, scrie digi24.ro .

Lovitura primita de Edi Iordanescu! Fotbalistul care i-a spus ca nu vrea sa mai joace pentru naționala!

17:26, 26.06.2024 - Selecționerul Edi și-a dorit enorm ca in aceasta seara sa se bazeze pe unul dintre cei mai buni fotbaliști din Romania, insa s-a trezit cu un refuz grosolan!CITEȘTE AICI CINE ESTE FOTBALISTUL CARE A REFUZAT SA JOACE PENTRU ROMANIA LA EURO!

Lovitura 'in spate' primita de Vladimir Putin din partea unei țari din Balcani: 'Ii privește!'

21:45, 23.06.2024 - Serbia a vandut unor state occidentale, pentru sute de milioane de euro, munitii care au servit probabil Ucrainei sa lupte contra Rusiei, a declarat presedintele Aleksandar Vucic intr-un interviu sambata pentru cotidianul Financial Times, citat duminica de AFP, relateaza Agerpres.

Andy Murray, inclus in lotul Marii Britanii pentru Jocurile Olimpice de la Paris

15:10, 16.06.2024 - Tenismanul scotian Andy Murray, dublu medaliat cu aur la simplu, a fost inclus in lotul Marii Britanii pentru Jocurile Olimpice de la Paris (26 iulie-11 august), unde urmeaza sa participe la a cincea Olimpiada din cariera sa, informeaza DPA, potrivit Agerpres.

„Dinamo Badea”, foarte aproape de faliment » Curtea de Apel a luat decizia: lovitura primita de Nicolae Badea

16:20, 04.06.2024 - CS AFC Dinamo, echipa ce evolueaza in Liga a 4-a, supranumita și „Dinamo Badea” primește o noua lovitura: Curtea de Apel București a judecat recursul depus de entitate, care a atacat respingerea planului de reorganizare. # Societatea este in insolvența inca din anul 2010. Judecatorii cazului au respins…

Ieri și-a anunțat plecarea, azi a fost prezent oficial! Primele imagini de la anunțul clubului: „Este o lovitura foarte mare”

19:25, 14.05.2024 - Los Angeles a anuntat, marti, ca Olivier Giroud, cel mai bun marcator din toate timpurile al echipei Frantei, se va alatura fostului portar al „Les Bleus”, Hugo Lloris, in California, dupa ce ii expira contractul cu AC Milan. ...

Lovitura dura primita de Petre Roman. Va fi urmarit penal, Klaus Iohannis a semnat

15:55, 16.04.2024 - Anul 1990 avea sa devina, pe langa primul an de democrație, și un an al infmaiei și al unor evenimente de o violența fara precedent, in timpul Mineriadei, iar procurorii au incercat de-a lungul anilor sa readuca pe masa judecatorilor acest dosar. Se pare ca s-a reușit acest lucru, iar asta poate fi…

Inca un jucator cu comoție cerebrala dupa o lovitura teribila primita la cap, ajuns la spital. Care e starea lui!

12:45, 15.04.2024 - Matias Vina (26 de ani), fundașul lui Flamengo, s-a ciocnit violent cu Adriano Martins, in jocul Atletico Goianense (2-1) și s-a prabușit pe gazon. Meciul s-a intrerupt și uruguayanul fost la AS Roma a fost transportat de urgența la spital. Nu a suferit leziuni cerebrale și starea lui este monitorizata…


Ce parere ai despre aceasta stire?