Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Local dintr-un oras francez, cuprins de flacari: 13 oameni au murit (VIDEO)

Publicat:

Dezastru intr-un local din centrul orasului frantuzesc Rouen. Mai multe persoane si-au gasit sfarsitul dupa ce clubul in care se aflau a fost inghitit de flacari. Tragedia s-a produs in cursul noptii de vineri spre sambata, si, din cate confirma reprezentantii ministerului de Interne de la Paris intr-un scurt comunicat, s-a soldat cu 13 decese. [...] Local dintr-un oras francez, cuprins de flacari: 13 oameni au murit (VIDEO)

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident cumplit in Suceava! Cinci oameni au murit, inclusiv doi copii / FOTO

09:10, 01.07.2024 - Accident devastator in comuna Bosanci din județul Suceava! Cinci oameni s-au stins din viața in urma impactului! Doi dintre aceștia erau copii. Tragedia a avut loc in aceasta dimineața, cand o cisterna și un autoturism s-au ciocnit puternic.

Incendii in Turcia. Cel puțin 11 oameni au murit, alți zeci sunt raniți iar sute de animale au fost cuprinse de flacari

19:15, 21.06.2024 - Cel putin 11 persoane au murit, iar alte zeci au fost ranite intr-un incendiu de vegetatie care s-a extins din cauza unor rafale de vant la cinci sate, in sud-estul Turciei, in noaptea de joi spre vineri, si care a ucis sute de animale, relateaza AFP, preluata de News.ro.

Zeci de oameni au murit dupa ce au baut alcool contrafacut, in India. Peste 80 au ajuns la spital

18:15, 20.06.2024 - Cel puțin 34 de persoane au murit in India și peste 80 au ajuns la spital dupa ce au baut alcool contrafacut. Tragedia a avut loc in statul Tamil Nadu, din sudul țarii, au declarat oficiali citați de BBC.

Sute de oameni au murit in urma unei alunecari de teren in Papua Noua Guinee

11:30, 24.05.2024 - Peste 100 de persoane ar fi murit intr-o alunecare de teren care s-a produs vineri intr-o zona izolata din Papua Noua Guinee, a anuntat televiziunea ABC din Australia. Alunecarea de teren ar fi lovit satul Kaokalam din provincia Enga, la aproximativ 600 de kilometri nord-vest de capitala Port Moresby,…

VIDEO Tragedia dimineții, la Techirghiol! Un barbat a murit, dupa ce un incendiu i-a cuprins locuința

09:35, 16.05.2024 - Tragedie in aceasta dimineața la Techirghiol, in județul Constanța. O persoana a decedat joi dimineata dupa ce locuinta sa din Techirghiol a luat foc, informeaza ISU Constanta.Incendiul a izbucnit la o casa de pe strada Rascoalei din Techirghiol.

Tragedie in Capitala! O persoana a murit dupa ce un apartament a fost cuprins de flacari din cauza lumanarii aduse de la Inviere

13:05, 05.05.2024 - Azi noapte, un incendiu puternic a izbucnit intr-un apartament situat la etajul 12, intr-un bloc din Sectorul 4 al Capitalei. O persoana a fost gasita carbonizata, in ziua de Paști. Pompierii spun ca incendiul a pornit de la o lumanare aprinsa lasata nesupravegheata.

Inundații in Brazilia. Zeci de oameni au murit sau au disparut

18:05, 01.05.2024 - Zeci de oameni au murit sau au disparut din cauza inundațiilor din sudul Braziliei. Numeroși locuitori au ramas blocați pe acoperișurile caselor din regiunea afectata și așteapta sa fie evacuați de autoritați. Oficialii locali au cerut ajutorul guvernului.


Ce parere ai despre aceasta stire?