Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Liviu Vârciu, răvășit de covid-19. Prin ce chin a trecut corpul lui, 2 săptămâni

Publicat:

a facut noi declarații despre starea sa de sanatate, dupa ce a fost diagnosticat cu noul coronavirus. Chinul prin care a trecut din cauza COVID-19: „Aceasta boala m-a distrus pe interior”. , noi declarații despre starea sa de sanatate. „Nu e o simpla raceala” s-a alaturat listei de vedete care […] The post , ravașit de covid-19. Prin ce chin a trecut corpul lui, 2 saptamani appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Robert Fico, externat dupa doua saptamani de spitalizare / Care este starea sa de sanatate și ce au stabilit medicii

09:31, 31.05.2024 - Premierul Slovaciei Robert Fico a fost externat din spitalul in care a stat in ultimele doua saptamani, informeaza Mediafax. El va continua sa primeasca ingrijiri medicale acasa. Fico a fost impușcat la jumatatea lunii mai in timpul unui eveniment public din Slovacia.

Care este starea de sanatate a premierului slovac, la doua saptamani dupa atac. Anunțul lui Robert Kalinak

12:20, 30.05.2024 - Starea de sanatate a premierului slovac, Robert Fico, impuscat in urma cu doua saptamani de un barbat de 71 de ani, este „satisfacatoare”, dar refacerea sa va dura extrem de mult, anunta vicepremierul Robert Kalinak, conform observatornews.ro .

Cum este starea de sanatate a premierului slovac, la doua saptamani dupa atac. Anunțul lui Robert Kalinak

12:15, 30.05.2024 - Starea de sanatate a premierului slovac, Robert Fico, impuscat in urma cu doua saptamani de un barbat de 71 de ani, este „satisfacatoare”, dar refacerea sa va dura extrem de mult, anunta vicepremierul Robert Kalinak, conform observatornews.ro .

Cantareața de la noi, nevoita sa se opereze de urgența! A tot amanat intervenția, dar starea ei de sanatate s-a agravat: ”E foarte periculos, mi-am intoxicat corpul cu pastile”

10:50, 30.05.2024 - A amanat cat a putut operația, insa e nevoita sa ajunga pe mana medicilor de urgența. O cantareața de la noi face declarații exclusive dupa ce a fost diagnosticata cu o problema destul de grava și care ii pune viața in pericol. Ce simptome are și cat de pregatita e pentru intervenția care va urma.

Florin Piersic, noi declarații de pe patul de spital. Care este starea de sanatate a indragitului actor clujean: „ Sunt foarte bine tratat”

11:26, 19.05.2024 - Florin Piersic, in varsta de 88 de ani, a facut noi declarații despre starea sa de sanatate. Actorul a fost reevaluat cardiologic vineri, fiind monitorizat in continuare.Acesta a anunțat ca a inceput recuperarea și așteapta cu nerabdare sa se faca bine, pentru a putea urca iar pe scena.„Sunt la recuperare,…

Florin Piersic, primele declarații de pe patul de spital! Ce ganduri a transmis marele actor: "Mai am de spus multe povești..." 

19:36, 13.05.2024 - Starea de sanatate a lui Florin Piersic este tot mai buna de la o zi la alta. Recent, marele actor a transmis un mesaj de pe patul de spital. A ținut sa mulțumeasca in primul rand cadrelor medicale care s-au ocupat de problemele lui de sanatate, dar și celor care i-au fost alaturi cu gandul și s-au…

Florin Piersic s-a ridicat din pat dupa mai multe saptamani. Ce spun medicii despre starea sa de sanatate

14:25, 11.05.2024 - Medicii de la Spitalul Foișor vin cu vești bune și ne anunța ca starea de sanatate de lui Florin Piersic continua sa se imbunatațeasca. Indragitul actor s-a ridicat sambata din pat pentru prima data in ultimele saptamani și este pregatit sa inceapa recuperarea.

Medicul care l-a operat pe Florin Piersic, declarații de ultima ora despre starea de sanatate a marelui actor

17:06, 07.05.2024 - Actorul Florin Piersic este intr-o stare buna, internat la Institutul Inimii "Niculae Stancioiu" din Cluj-Napoca, dupa ce duminica a suferit o interventie de extragere a sondelor unui stimulator cardiac pe care il avea.


Ce parere ai despre aceasta stire?