Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(live/update) Tonuri ridicate la ședința CSM. Victoria Sanduța: „Așa mi-e vocea. Mama mi-a spus că trebuia să fiu cântăreață de operă”

Publicat:
(live/update) Tonuri ridicate la ședința CSM. Victoria Sanduța: „Așa mi-e vocea. Mama mi-a spus că trebuia să fiu cântăreață de operă”

al Magistraturii (CSM) continua astazi, 1 iulie, ședința extraordinara inceputa pe 28 iunie. Pe agenda judecatorilor figureaza subiectul cu privire la desfașurarea concursului cu privire la ocuparea funcției de președinte al CSM.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol si foto: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

(live/update) CSM, in ședința: Magistrata Irina Paduraru, care a propus șefei statului sa o dea afara de la Judecatorie, respinsa de CSM

17:20, 01.07.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) continua astazi, 1 iulie, ședința extraordinara inceputa pe 28 iunie. Pe agenda judecatorilor figureaza subiectul cu privire la desfașurarea concursului cu privire la ocuparea funcției de președinte al CSM.

(live/update) CSM, in ședința: Magistrata Victoria Sanduța, in fața Consiliului: Sa va fac lecții de drept?

13:40, 01.07.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) continua astazi, 1 iulie, ședința extraordinara inceputa pe 28 iunie. Pe agenda judecatorilor figureaza subiectul cu privire la desfașurarea concursului cu privire la ocuparea funcției de președinte al CSM.

(live/update) CSM, in ședința: Magistrata Victoria Sanduța, in fața Consiliului

13:30, 01.07.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) continua astazi, 1 iulie, ședința extraordinara inceputa pe 28 iunie. Pe agenda judecatorilor figureaza subiectul cu privire la desfașurarea concursului cu privire la ocuparea funcției de președinte al CSM.

(live/update) CSM, in ședința: Cererile unor judecatori privind inaintarea propunerii repetate de numire in funcție, pana la atingerea plafonului de varsta, examinate

11:20, 01.07.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) continua astazi, 1 iulie, ședința extraordinara inceputa pe 28 iunie. Pe agenda judecatorilor figureaza subiectul cu privire la desfașurarea concursului cu privire la ocuparea funcției de președinte al CSM.

(live/update) CSM, in ședința: Doi candidați, lupta pentru pentru fotoliul de președinte al CSM

09:50, 01.07.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) continua astazi, 1 iulie, ședința extraordinara inceputa pe 28 iunie. Pe agenda judecatorilor figureaza subiectul cu privire la desfașurarea concursului cu privire la ocuparea funcției de președinte al CSM.

(live/update) CSM, in ședința: Trei membri ai Consiliului, aleși in Comisia pentru concursul privind ocuparea funcției de președinte al instituției

09:41, 01.07.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) continua astazi, 1 iulie, ședința extraordinara inceputa pe 28 iunie. Pe agenda judecatorilor figureaza subiectul cu privire la desfașurarea concursului cu privire la ocuparea funcției de președinte al CSM.

(live/update) A doua incercare la CSM: Membrii Consiliului se intrunesc intr-o ședința extraordinara pentru a alege președintele

09:35, 01.07.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) continua astazi, 1 iulie, ședința extraordinara inceputa pe 28 iunie. Pe agenda judecatorilor figureaza subiectul cu privire la desfașurarea concursului cu privire la ocuparea funcției de Președinte al CSM.

(live/update) Tonuri ridicate la ședința CSM: „- Fiți respectuoși cu mine! Acesta e raspuns? - Coborați tonul”

14:10, 07.05.2024 - Membrii Consiliului Superior al Magistraturii se intrunesc in ședința, la aceasta ora. Pe ordinea de zi figureaza 12 subiecte, printre care și cel cu privire la cererile de demisie din funcție a 21 de judecatori.


Ce parere ai despre aceasta stire?