Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(live/update) Parlamentul, în ședință: Deputații urmează să numească un membru la Curtea de Conturi

Publicat:
(live/update) Parlamentul, în ședință: Deputații urmează să numească un membru la Curtea de Conturi

Deputații s-au intrunit astazi, 4 iulie, intr-o noua ședința la Parlament. Pe ordinea de zi sunt mai multe proiecte, printre care și cel cu privire la numirea unui membru la Curtea de Conturi.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol si foto: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

(video) Parlamentul, in ședința: Deputații au numit un nou membru la Curtea de Conturi

17:30, 04.07.2024 - Deputații s-au intrunit astazi, 4 iulie, intr-o noua ședința la Parlament. Pe ordinea de zi au figurat mai multe proiecte, printre care și cel cu privire la numirea unui membru la Curtea de Conturi.

Curtea de Conturi are un nou membru: Natalia Trofim a depus juramantul

13:31, 04.07.2024 - Parlamentul a numit un nou membru al Curții de Conturi. Deputații au aprobat numirea Nataliei Trofim in respectiva funcție. Un proiect de hotarare care prevede acest lucru a fost votat de 71 de deputați,in cadrul ședinței de astazi a Parlamentului.

(live/update) Parlamentul, in ședința: Deputații au numit un nou membru la Curtea de Conturi

12:40, 04.07.2024 - Deputații s-au intrunit astazi, 4 iulie, intr-o noua ședința la Parlament. Pe ordinea de zi sunt mai multe proiecte, printre care și cel cu privire la numirea unui membru la Curtea de Conturi.

(live) Parlamentul, in ședința: Deputații urmeaza sa numeasca un membru la Curtea de Conturi

10:15, 04.07.2024 - Deputații s-au intrunit astazi, 4 iulie, intr-o noua ședința la Parlament. Pe ordinea de zi sunt mai multe proiecte, printre care și cel cu privire la numirea unui membru la Curtea de Conturi.

(live/update) Parlamentul, in ședința. Candidatura propusa de BCS in funcția de membru la Curtea de Conturi, respinsa de deputații PAS

16:05, 16.05.2024 - Deputații se intrunesc intr-o noua ședința astazi, 16 mai. Pe ordinea de zi figureaza 21 de proiecte, printre care și proiectul de hotarare privind desfașurarea referendumului republican constituțional.

(live/update) Parlamentul, in ședința. Candidatura propusa de BCS in funcția de memebru la Curtea de Conturi, respinsa

15:50, 16.05.2024 - Deputații se intrunesc intr-o noua ședința astazi, 16 mai. Pe ordinea de zi figureaza 21 de proiecte, printre care și proiectul de hotarare privind desfașurarea referendumului republican constituțional.

(live/update) Parlamentul, in ședința. Amuzament pe proiectul cu privire la locuințe: „-Cantareții la pian ce repara? - Daca canta la nervi - veniți cu o alta inițiativa!”

13:31, 16.05.2024 - Deputații se intrunesc intr-o noua ședința astazi, 16 mai. Pe ordinea de zi figureaza 21 de proiecte, printre care și proiectul de hotarare privind desfașurarea referendumului republican constituțional.

(live/update) Parlamentul, in ședința. Amuzament pe priectul cu privire la locuințe: „-Cantareții la pian ce repara? - Daca canta la nervi - veniți cu o alta inițiativa!”

13:20, 16.05.2024 - Deputații se intrunesc intr-o noua ședința astazi, 16 mai. Pe ordinea de zi figureaza 21 de proiecte, printre care și proiectul de hotarare privind desfașurarea referendumului republican constituțional.


Ce parere ai despre aceasta stire?