Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(live/update) CSM, în ședință: Un magistrat condamnat la închisoare și dat în căutare, demis. La ce judecătorie activa

Publicat:
(live/update) CSM, în ședință: Un magistrat condamnat la închisoare și dat în căutare, demis. La ce judecătorie activa

al Magistraturii (CSM) se intrunește din nou in ședința. Pe ordinea de zi sunt 21 de subiecte, printre care și cele cu privire la examinarea rezultatelor Comisiei de evaluare a unor candidați la funcția de judecator la de Justiție.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol si foto: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

(video) Ședința la CSM: Un magistrat condamnat la inchisoare și dat in cautare, demis. La ce judecatorie activa

19:25, 02.07.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) s-a intrunit astazi, 2 iulie, in ședința. Pe ordinea de zi au fost 21 de subiecte, printre care și cele cu privire la examinarea rezultatelor Comisiei de evaluare a unor candidați la funcția de judecator la Curtea Suprema de Justiție.

(live/update) CSM, in ședința: Consiliul a decis, cu ușile inchise, suspendarea din funcție a 6 judecatori. Care este soarta celui de-al 7-lea magistrat

15:30, 02.07.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) se intrunește din nou in ședința. Pe ordinea de zi sunt 21 de subiecte, printre care și cele cu privire la examinarea rezultatelor Comisiei de evaluare a unor candidați la funcția de judecator la Curtea Suprema de Justiție.

(live/update) CSM, in ședința: Consiliul decide, cu ușile inchise, suspendarea din funcție a unor judecatori

13:20, 02.07.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) se intrunește din nou in ședința. Pe ordinea de zi sunt 21 de subiecte, printre care și cele cu privire la examinarea rezultatelor Comisiei de evaluare a unor candidați la funcția de judecator la Curtea Suprema de Justiție.

(live/update) CSM, in ședința: O magistrata, transferata de la Judecatoria Strașeni la cea din Chișinau. Despre cine este vorba

11:35, 02.07.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) se intrunește din nou in ședința. Pe ordinea de zi sunt 21 de subiecte, printre care și cele cu privire la examinarea rezultatelor Comisiei de evaluare a unor candidați la funcția de judecator la Curtea Suprema de Justiție.

(live/update) CSM, in ședința: 6 candidați la funcția de judecator CSJ, in fața Consiliului. Și eliberarea din funcție a unui magistrat, pe agenda

09:50, 02.07.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) se intrunește din nou in ședința. Pe ordinea de zi sunt 21 de subiecte, printre care și cele cu privire la examinarea rezultatelor Comisiei de evaluare a unor candidați la funcția de judecator la Curtea Suprema de Justiție.

(live/update) CSM, in ședința: Unul alt candidat la funcția de judecator CSJ, care nu a promovat Vettingul, in fața membrilor Consiliului

14:45, 04.06.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii se intrunește in ședința, la aceasta ora. Pe ordinea de zi sunt 20 de subiecte, printre care și cel cu privire la concursul pentru suplinirea, prin transfer temporar, a funcțiilor vacante de judecator la Curtea Suprema de Justiție.

(live/update) CSM, in ședința: Candidații in concursul pentru suplinirea, prin transfer temporar, a funcțiilor vacante de judecator la CA Chișinau, audiați

11:20, 04.06.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii se intrunește in ședința, la aceasta ora. Pe ordinea de zi sunt 20 de subiecte, printre care și cel cu privire la concursul pentru suplinirea, prin transfer temporar, a funcțiilor vacante de judecator la Curtea Suprema de Justiție.

(live/update) CSM, in ședința: Un judecator a picat concursul pentru suplinirea, prin transfer temporar, in funcția de magistrat la CSJ

10:45, 04.06.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii se intrunește in ședința, la aceasta ora. Pe ordinea de zi sunt 20 de subiecte, printre care și cel cu privire la concursul pentru suplinirea, prin transfer temporar, a funcțiilor vacante de judecator la Curtea Suprema de Justiție.


Ce parere ai despre aceasta stire?