Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(live/update) CSM, în ședință: Doi candidați, luptă pentru pentru fotoliul de președinte al CSM

Publicat:
(live/update) CSM, în ședință: Doi candidați, luptă pentru pentru fotoliul de președinte al CSM

al Magistraturii (CSM) continua astazi, 1 iulie, ședința extraordinara inceputa pe 28 iunie. Pe agenda judecatorilor figureaza subiectul cu privire la desfașurarea concursului cu privire la ocuparea funcției de președinte al CSM.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol si foto: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

(live/update) CSM, in ședința: 6 candidați la funcția de judecator CSJ, in fața Consiliului. Și eliberarea din funcție a unui magistrat, pe agenda

09:50, 02.07.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) se intrunește din nou in ședința. Pe ordinea de zi sunt 21 de subiecte, printre care și cele cu privire la examinarea rezultatelor Comisiei de evaluare a unor candidați la funcția de judecator la Curtea Suprema de Justiție.

(live/update) CSM, in ședința: Magistrata Irina Paduraru, care a propus șefei statului sa o dea afara de la Judecatorie, respinsa de CSM

17:20, 01.07.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) continua astazi, 1 iulie, ședința extraordinara inceputa pe 28 iunie. Pe agenda judecatorilor figureaza subiectul cu privire la desfașurarea concursului cu privire la ocuparea funcției de președinte al CSM.

(live/update) Tonuri ridicate la ședința CSM. Victoria Sanduța: „Așa mi-e vocea. Mama mi-a spus ca trebuia sa fiu cantareața de opera”

14:50, 01.07.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) continua astazi, 1 iulie, ședința extraordinara inceputa pe 28 iunie. Pe agenda judecatorilor figureaza subiectul cu privire la desfașurarea concursului cu privire la ocuparea funcției de președinte al CSM.

(live/update) CSM, in ședința: Magistrata Victoria Sanduța, in fața Consiliului: Sa va fac lecții de drept?

13:40, 01.07.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) continua astazi, 1 iulie, ședința extraordinara inceputa pe 28 iunie. Pe agenda judecatorilor figureaza subiectul cu privire la desfașurarea concursului cu privire la ocuparea funcției de președinte al CSM.

(live/update) CSM, in ședința: Magistrata Victoria Sanduța, in fața Consiliului

13:30, 01.07.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) continua astazi, 1 iulie, ședința extraordinara inceputa pe 28 iunie. Pe agenda judecatorilor figureaza subiectul cu privire la desfașurarea concursului cu privire la ocuparea funcției de președinte al CSM.

(live/update) CSM, in ședința: Trei membri ai Consiliului, aleși in Comisia pentru concursul privind ocuparea funcției de președinte al instituției

09:41, 01.07.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) continua astazi, 1 iulie, ședința extraordinara inceputa pe 28 iunie. Pe agenda judecatorilor figureaza subiectul cu privire la desfașurarea concursului cu privire la ocuparea funcției de președinte al CSM.

(live/update) CSM, in ședința: Unul dintre candidații la fotoliul de judecator CSJ cere sa fie reevaluat de Comisia Vetting

14:00, 04.06.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii se intrunește in ședința, la aceasta ora. Pe ordinea de zi sunt 20 de subiecte, printre care și cel cu privire la concursul pentru suplinirea, prin transfer temporar, a funcțiilor vacante de judecator la Curtea Suprema de Justiție.

(live/update) CSM, in ședința: Patru din 7 candidați la suplinirea temporara funcțiilor vacante de judecator la CA Chișinau au trecut cu brio concursul

12:50, 04.06.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii se intrunește in ședința, la aceasta ora. Pe ordinea de zi sunt 20 de subiecte, printre care și cel cu privire la concursul pentru suplinirea, prin transfer temporar, a funcțiilor vacante de judecator la Curtea Suprema de Justiție.


Ce parere ai despre aceasta stire?