Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

LIVETEXT Soleimani a fost ucis pentru că pregătea o acțiune de anvergură ce amenința sute de vieți americane / Atacul a fost un răspuns la un atac iminent (Pompeo)

Publicat:

Generalul iranian , șeful forțelor de elita Quds, ucis intr-un raid american la Bagdad, pregatea o "acțiune de anvergura" amenințand "sute de vieți americane", a afirmat vineri șeful diplomației americane , relateaza AFP. In timp ce Iranul amenința SUA ca se va razbuna, președintele american a marcat momentul publicand pe twitter o poza cu drapelul american, iar Departamentul de Stat al SUA și ambasada din Bagdad au cerut cetațenilor americani sa paraseasca imediat Irakul. ----- 16.05: Turcia spune ca uciderea lui Soleimani va alimenta insecuritatea și instabilitatea…

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Joe Biden a lansat atacul care va defini campania din SUA: Donald Trump este un infractor condamnat

20:11, 04.06.2024 - Presedintele Joe Biden l-a numit luni pe fostul presedinte Donald Trump un „infractor condamnat” care reprezinta o amenintare mai mare pentru Statele Unite daca va castiga un al doilea mandat, relateaza Reuters, informeaza News.ro.

Cine a fost Hossein Amirabdollahian, ministrul iranian de externe care se afla impreuna cu Ebrahim Raisi in elicopterul prabușit

11:06, 20.05.2024 - Ministrul de externe al Iranului, Hossein Amirabdollahian, se numara printre cele noua persoane care erau in elicopterul prabușit duminica, 19 mai, in provincia Azerbaidjanul de Est. Presa de la Teheran a anunțat luni, dupa gasirea epavei aparatului de zbor, ca nu exista supraviețuitori in urma accidentului.In…

Anna Gevorgyan, expert armean in relații internaționale: „Retorica «drepturilor istorice», folosita de Azerbaidjan in relația cu Armenia, seamana cu poziția lui Putin fața de Ucraina”

15:10, 29.04.2024 - Dupa septembrie 2023, cand forțele Azerbaidjanului au preluat controlul asupra regiunii Nagorno Karabah, fara ca forțele ruse de menținere a pacii sa intervina in favoarea Armeniei, politica externa a Armeniei și-a schimbat in mod fundamental orientarea geostrategica. Dupa ce a realizat ca Federația…

Bun venit in viitorul medicinei! La doua ore de Cluj, ACIBADEM salveaza vieți cu o echipa dedicata fiecarui pacient

09:20, 24.04.2024 - Erman Aytac (42 de ani) este șeful departamentului de chirurgie generala a spitalului ACIBADEM Atakent din Istanbul (Turcia) și conduce unul dintre cele mai importante unitați ale instituției, cea de oncologie gastrointestinala. 

Turcia susține ca Iranul ar fi anunțat atacul asupra Israelului cu 72 de ore inainte

23:20, 14.04.2024 - Oficiali turci au declarat, duminica, ca Iranul ar fi dat un preaviz cu cateva zile inainte de atacul cu drone și rachete asupra Israelului, spre a permite evitarea victimelor in masa. Un oficial american a negat insa acest lucru.

Reacția lui Donald Trump dupa atacul Iranului asupra Israelului: „NU MAI AMENINȚAȚI NICIODATA STATELE UNITE SAU VEȚI SUFERI CONSECINȚE”

19:00, 14.04.2024 - Fostul presedinte american Donald Trump a reacționat la atacul de sambata al Iranului asupra Israelului prin postarea unui mesaj din 2018, scris cu majuscule, in care il amenința pe președintele Iranului.

Ambasadorul Israelului in Romania, reacție dupa atacul lansat de Iran: 'Trebuie sa ii țintim pe cei care ne țintesc'

11:25, 14.04.2024 - Iranul a lansat sambata-noapte un atac masiv asupra Israelului, cu sute de drone și rachete. Mare parte din drone și rachete au fost oprite de sistemul de aparare, dar unele au ajuns și la sol și au avut loc explozii violente. Duminica dimineața, in studioul Știrile Pro TV a fost invitat ambasadorul…

VIDEO| Imagini incredibile din Iran: mii de oameni celebreaza atacul asupra Israelului

07:51, 14.04.2024 - Iranul a lansat un atac de o magnitudine fara precedent asupra Israelului, cu peste 300 de drone și rachete balistice. Mii de oameni au ieșit pe strazile din Iran pentru a celebra acest atac asupra Israelului.


Ce parere ai despre aceasta stire?