Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Liverpool și-a achiziționat încă un jucător. Cine este acesta

Publicat:

este noul jucator al lui Liverpool. Acesta a semnat "o ințelegere pe termen lung" cu gruparea de pe Anfield, dupa cum a anuntat site-ul oficial al clubului din Premier League. 

Firmino va face vizita medicala dupa ce va reveni de la Copa America, acolo unde evolueaza pentru nationala Braziliei.

Atacantul in varsta de 23 de ani a jucat in ultimele patru sezoane si jumatate la Hoffenheim, reusind sa marcheze 47 de goluri in 151 de meciuri, in Bundesliga si .

Roberto Firmino a mai fost legitimat la clubul brazilian Figueirense si a…

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Guardiola, despre Klopp: Imi va lipsi foarte mult. Jurgen a jucat un rol foarte important in viata mea

21:01, 20.05.2024 - Tehnicianul echipei Manchester City, Pep Guardiola, i-a adus un omagiu lui Jurgen Klopp, care si-a luat adio de la Anfield dupa 489 de meciuri la conducerea gruparii Liverpool.Antrenorul spaniol a laudat munca colegului sau german. "Imi va lipsi foarte mult.

VIDEO 'Arne Slot, la la la la la': Jurgen Klopp a cantat pentru a-l face sa se simta binevenit pe succesorul sau la FC Liverpool

23:51, 19.05.2024 - Jurgen Klopp si-a marcat despartirea de Liverpool cantand numele lui Arne Slot, succesorul sau, in timpul discursului de adio tinut duminica in incinta stadionului Anfield, relateaza AP, potrivit news.ro. Klopp chanting for Arne Slot ????????????❤️ pic.twitter.

S-a terminat o era! Jurgen Klopp a susținut ultima conferința la Liverpool: „Doamne, ce repede a trecut”

13:45, 17.05.2024 - E gata, s-a terminat o era. Jurgen Klopp a susținut ultima conferința din postura de antrenor al lui Liverpool, inainte de ultimul meci. Liverpool o intalnește pe Wolves duminica, de la 18:00. Va fi ultimul meci al lui Klopp la „cormorani”, chiar pe Anfield, stadionul unde a devenit idol și legenda.…

Premier League: Aston Villa vs Liverpool - Miza doar pentru gazde

09:25, 13.05.2024 - Aston Villa - Liverpool, meci contand pentru etapa a 37-a din campionatul Angliei, este programat, luni, 13 mai, de la ora 22:00, pe Villa Park din Birmingham, si va fi transmis in direct de Digi Sport 2, Orange Sport 2 si Prima Sport 2.

Premier League: Liverpool vs Tottenham - Derby-ul marilor dezamagiri

13:05, 05.05.2024 - Liverpool - Tottenham, meci contand pentru etapa a 36-a din campionatul Angliei, este programat, duminica, 5 mai, de la ora 18:30, pe Anfield, si va fi transmis in direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 si Prima Sport 1.

Jurgen Klopp, cu inima franta dupa ce Liverpool a ramas cu șanse minime la caștigarea Premier League: „Sunt foarte dezamagit și frustrat”

11:50, 25.04.2024 - Jurgen Klopp și-a exprimat dezamagirea dupa ce Liverpool a fost invinsa, scor 0-2, in derby-ul cu Everton, iar „cormoranii” au ajuns sa aiba șanse minime la caștigarea Premier League la finalul actualului sezon. Antrenorul german și-a asumat responsabilitatea pentru rezultat și le-a prezentat scuze…

Premier League: Liverpool vs Crystal Palace - „Cormoranii”, mari favoriti

08:20, 14.04.2024 - Liverpool - Crystal Palace, meci contand pentru etapa a 33-a din campionatul Angliei, este programat, duminica, 14 aprilie, de la ora 16:00, pe Anfield, si va fi transmis in direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 si Prima Sport 1.

Ruben Amorim, antrenorul lui Sporting Lisabona, a negat ca a ajuns la un acord cu Liverpool

20:31, 11.04.2024 - Ruben Amorim, antrenorul echipei de fotbal Sporting Lisabona, a negat ca ar fi ajuns la un acord verbal cu Liverpool pentru a-i urma lui Juergen Klopp pe banca tehnica a formatiei de pe Anfield, transmite DPA.


Ce parere ai despre aceasta stire?