Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(live) Ședința CSM: Plenul examinează desemnarea unor judecători pentru exercitarea atribuțiilor de instrucție

Publicat:
(live) Ședința CSM: Plenul examinează desemnarea unor judecători pentru exercitarea atribuțiilor de instrucție

al Magistraturii (CSM) se intrunește astazi, 9 iulie, in ședința. Pe ordinea de zi sunt 12 subiecte, printre care și cel cu privire la desfașurarea concursului pentru alegerea Președintelui Consiliului Superior al Magistraturii.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol si foto: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

(video) Ședința CSM: Plenul a dispus anunțarea concursului pentru suplinirea posturilor vacante de judecator la Curtea de Apel Chișinau și Curtea de Apel Balți

15:25, 09.07.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) se intrunește astazi, 9 iulie, in ședința. Pe ordinea de zi sunt 12 subiecte, printre care și cel cu privire la desfașurarea concursului pentru alegerea Președintelui Consiliului Superior al Magistraturii.

(live) Ședința CSM: Plenul examineaza rezultatul evaluarii lui Ion Tețcu la funcția de judecator al CSJ in lipsa acestuia

12:00, 09.07.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) se intrunește astazi, 9 iulie, in ședința. Pe ordinea de zi sunt 12 subiecte, printre care și cel cu privire la desfașurarea concursului pentru alegerea Președintelui Consiliului Superior al Magistraturii.

(live) Ședința CSM: Plenul examineaza cererea depusa de judecatorului Alexei Paniș

11:11, 09.07.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) se intrunește astazi, 9 iulie, in ședința. Pe ordinea de zi sunt 12 subiecte, printre care și cel cu privire la desfașurarea concursului pentru alegerea Președintelui Consiliului Superior al Magistraturii.

(live/update) CSM, in ședința: Consiliul a decis, cu ușile inchise, suspendarea din funcție a 6 judecatori. Care este soarta celui de-al 7-lea magistrat

15:30, 02.07.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) se intrunește din nou in ședința. Pe ordinea de zi sunt 21 de subiecte, printre care și cele cu privire la examinarea rezultatelor Comisiei de evaluare a unor candidați la funcția de judecator la Curtea Suprema de Justiție.

(live/update) CSM, in ședința: Consiliul decide, cu ușile inchise, suspendarea din funcție a unor judecatori

13:20, 02.07.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) se intrunește din nou in ședința. Pe ordinea de zi sunt 21 de subiecte, printre care și cele cu privire la examinarea rezultatelor Comisiei de evaluare a unor candidați la funcția de judecator la Curtea Suprema de Justiție.

Judecatoarele Pokker Adina si Postelnicu Lucretia Albertina cer eliberarea din functie, prin pensionare

11:26, 26.05.2024 - Sectia pentru Judecatori din Consiliul Superior al Magistraturii va analiza in sedinta programata joi, 28 mai 2024, cererea de eliberare din functie, prin pensionare, formulata de Postelnicu Lucretia Albertina, judecator la Curtea de Apel Bucuresti, director adjunct al Institutului National al Magistraturii,…

(live/update) CSP, cu ușile inchise: Plenul examineaza dosarele candidaților pentru funcția de PG in ședința inchisa

09:36, 24.05.2024 - Consiliul Superior al Procurorilor s-a intrunit astazi, 24 mai, in ședința. Pe agenda sunt doua subiecte, printre care și examinarea dosarelor candidaților in cadrul concursului pentru funcția de Procuror General.

(live) CSP, in ședința: Plenul examineaza dosarele candidaților pentru funcția de Procuror General

09:30, 24.05.2024 - Consiliul Superior al Procurorilor s-a intrunit astazi, 24 mai, in ședința. Pe agenda sunt doua subiecte, printre care și examinarea dosarelor candidaților in cadrul concursului pentru funcția de Procuror General.


Ce parere ai despre aceasta stire?