Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lista taxelor pregătite de autorități pentru anul viitor! Angajații cu salarii mici vor plăti mai puțin la stat

Publicat:

Publicitate

Proiectul noului , discutat, ieri, in sedinta de Guvern, modifica impozitarea salariilor. Pot obtine deducere personala - o facilitate fiscala acordata de stat salariatilor -, toti romanii cu contracte individuale de munca si care realizeaza venituri brute mai mici de 3.000 de lei.

Practic, in functie de nivelul venitului si de numarul persoanelor aflate in intretinerea salariatului (sotia/sotul, copiii sau alti membri ai familiei, pana la gradul al doilea inclusiv), acesta va plati impozit pentru o suma mai mica din salariu.

De exemplu, dupa ce noul Cod…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Miza referendumului anunțat de Nicușor Dan dupa numararea parțiala a voturilor 

08:55, 10.06.2024 - Miza unui astfel de proiect este una uriașa, care poate ajunge la cateva miliarde de lei pe an, și care poate aduce primariile de sector in pragul crizei. De altfel, schimbarea modului in care Guvernul imparte banii intre Primaria Capitalei și primariile de sector nu reprezinta o idee noua pentru Nicușor…

Premierul Ciolacu, in startul ședinței in care Guvernul crește salariul minim: „Angajații primesc in plus 284 de lei pe luna” – VIDEO

12:25, 06.06.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a anunțat joi, 6 iunie, la inceputul sedintei de guvern, ca urmeaza sa fie adoptata masura cresterii salariului minim de la 3.300 de lei la 3.700 de lei lunar. „Practic, angajații primesc in plus 284 de lei pe luna” – a declarat prim-ministrul. La inceputul reuniunii de joi…

Cați bani primesc angajații de la 1 iulie, de fapt. Ce sume sunt scutite de taxe

20:40, 01.06.2024 - Vești pentru angajați de la 1 iunie. Ce salarii primesc aceștia, ce sume nu sunt impozitate și ce decizie a luat Guvernul? Creșterea salariului minim pe economie, de la 1 iulie, vine la pachet cu o suma mai mare scutita de taxe. Conform deciziei luate de Guvern, 300 de lei nu vor fi taxați. Asta inseamna…

Proiect: Salarii mai mari pentru angajații Guvernului

07:40, 24.04.2024 - Sunt discuții despre un nou proiect! Astfel ca, pe masa Guvernului va ajunge in curand un proiect de hotarare prin care salariile unor funcționari ai statului sau din companiile cu capital majoritar de stat vor fi marite, scrie jurnalul.ro . Proiectul, elaborat de Secretariatul General al Guvernului…

Ai minim 16 ani și vrei sa caștigi bani din plimbarea animalelor de companie? Lista activitaților casnice prin care poți fi platit, fara contract de munca - OUG

18:41, 23.04.2024 - Orice persoana care a implinit 16 ani și vrea sa-și suplimenteze veniturile prin prestarea, ocazional, de activitați casnice necalificate, fie ca este șomer, pensionar, elev, student sau angajat va putea face acest lucru incepand de marți prin platforma IT tichete.anofm.ro, a anunțat Ministerul Muncii.…

Guvernul pregatește taxele pentru anul viitor. Romanii care vor plati taxe și impozite mai mari de anul urmator

08:55, 23.04.2024 - Executivul așteapta ca Banca Mondiala sa stabileasca pragul de la care va crește impozitul pentru case și terenuri. Potrivit unor surse Antena 3 CNN, planul este ca cel mai mult sa plateasca romanii care au case și terenuri scumpe.Surse guvernamentale au precizat ca 10% dintre romani vor fi afectați.Diferența…

Zonele din țara unde angajații sunt platiți cel mai bine. Cat se castiga in Maramures

12:35, 19.04.2024 - Conform statisticilor oficiale, angajatorii din trei zone din țara ofera cele mai bune salarii, avand și cele mai multe oferte de locuri de munca. Potrivit statisticilor oficiale, Bucureștiul, Cluj și Timiș sunt zonele cu cele mai mari salarii medii din țara. De asemenea, acestea au și cele mai multe…

Ce tipuri de sporuri exista in Codul Muncii. Tot ce trebuie sa stie un angajat

18:05, 30.03.2024 - Orice angajat de la noi din țara trebuie sa știe ce tipuri de sporuri exista in Codul Muncii. Pe salariul de baza, angajații mai pot fi recompensați de catre angajator, pentru munca suplimentara prestata și cu sporuri. Raportat la tipul de munca pe care o presteaza, angajații pot sa incaseze chiar și…


Ce parere ai despre aceasta stire?