Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ligue 1 îi aduce un omagiu lui Emiliano Sala la toate meciurile din weekend

Publicat:

Toate stadioanele care vor gazdui meciurile etapei a 24-a a campionatului de fotbal al Frantei vor aduce un omagiu in acest weekend fostului jucator al echipei FC Nantes, argentinianul , decedat recent intr-un accident de avion, scrie agerpres.ro.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Cel mai in varsta jucator din Ligue 1 și-a prelungit contractul

15:20, 23.05.2024 - Stoperul brazilian Dante (40 de ani) a semnat prelungirea contractului pentru inca un sezon cu OGC Nice, grupare care a terminat Ligue 1 pe locul 5 și va juca in grupele Europa League. El, care este și capitanul echipei, va continua astfel și din stagiunea urmatoare sa fie cel mai in varsta fotbalist…

Bilete reduse cu 50% in acest weekend pentru spectacolele imersive de la MINA POP-UP, la Iulius Mall Cluj

13:06, 17.05.2024 - Sambata, in intervalul orar 20:00-01:00, biletele la spectacolele imersive din cadrul MINA POP-UP, „Galeria celor mai faimoase picturi din istoria omenirii”, „Gustav Klimt”, „Lumea Subacvatica” și „Inner Constellations”, sunt reduse cu 50%. In Iulius Mall poate fi admirata și expoziția fotografica Etnostory,…

Taylor Swift iși aduce turneul fenomen „The Eras Tour” in Europa / Țarile in care va canta

13:30, 07.05.2024 - ​Megastarul american Taylor Swift da startul turneului sau record in Europa, joi, la Paris, concertele din capitala Frantei fiind urmate de reprezentantii la Lyon, Madrid, Londra si Munchen, transmite marti agenția AFP, citata de Agerpres.

Experiența lui Victor Pițurca in Franța: „Erau meciuri cand nu puteam sa fac nimic!” » A numit singurul jucator roman care s-a impus

14:05, 06.05.2024 - Victor Pițurca (67 de ani) a declarat in interviul-eveniment de la Euro GSP faptul ca a subestimat campionatul Franței in perioada in care evolua ca jucator. El a jucat pentru Lens in perioada 1988-1989, iar apoi s-a retras. Fostul selecționer al Romaniei și-a amintit de momentul in care a ales sa plece…

Weekend dedicat experiențelor senzoriale, la Iulius Mall Cluj: Street Food Picnic aduce deliciile culinare, iar Festivalul ARGO propune experimente de știința inedite (P)

14:10, 26.04.2024 - Continue reading Weekend dedicat experiențelor senzoriale, la Iulius Mall Cluj: Street Food Picnic aduce deliciile culinare, iar Festivalul ARGO propune experimente de știința inedite (P) at Info real.

England Championship e live in AntenaPLAY. Meciurile transmise in acest weekend

16:40, 12.04.2024 - England Championship e live in AntenaPLAY. Cele mai tari meciuri din ultimele etape ale sezonului regulat sunt in AntenaPLAY, acolo unde va continua lupta pentru promovarea in Premier League, miza fiind astfel una uriasa.

Olympique Lyon isi continua ascensiunea in Ligue 1

14:55, 08.04.2024 - Echipa Olympique Lyon, septupla campioana a Frantei, isi continua ascensiunea in Ligue 1, dupa un inceput catastrofal de sezon, apropiindu-se de locurile europene in urma victoriei obtinute duminica in deplasare, cu scorul de 3-1, in fata formatiei FC Nantes, potrivit Agerpres.

Infrangere pentru Boloni in Ligue 1: Brest – Metz, scor 4-3

17:45, 07.04.2024 - Formatia FC Metz, antrenata de Ladislau Boloni, a fost invinsa, duminica, in deplasare, cu scorul de 4-3, de echipa Brest, intr-un meci din etapa a 28-a a campionatului Frantei.Invingatorii au marcat prin Chardonnet ’12, Doumbia ’31, Mounie ’38 si Satriano ’60.


Ce parere ai despre aceasta stire?