Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

#Life Style: Beneficii nebănuite. Află de ce este bine să consumăm carne roşie

Publicat:

Intr-un raport al a Sanatatii era mentionat faptul ca nu este bine sa consumam in exces carne rosie, deoarece ar dauna sanatatii si ca ar fi cancerigena.

Totusi, consumul moderat aduce beneficii. Daca nu ar manca acest tip de carne, am avea tulburari neurologice, boli mintale, cardiovasculare, infertilitate si am imbatrani mai repede. Carnea rosie este bogata in vitamina B12, responsabila pentru buna functionare a organismului nostru.

Iar vitamina D, care, la fel, se gaseste in carne, lupta cu rahitismul, boala osoasa. Carnea de vita rosie mai contine doua…

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

UNICEF: Numarul cazurilor de rujeola din Europa continua sa creasca; 56.000 de cazuri si 4 decese, in 2024

00:25, 30.05.2024 - UNICEF anunta ca numarul cazurilor de rujeola din intreaga Europa continua sa creasca „vertiginos”, cazurile inregistrate in acest an fiind comparabile cu numarul total al al imbolnavirilor raportate pe tot parcursul anului 2023. Potrivit celor mai recente date disponibile, 56.634 de cazuri de rujeola…

OMS: O ofensiva israeliana in Rafah ”ar putea duce la o baie de sange”

15:40, 04.05.2024 - O ofensiva terestra a armatei israeliene asupra orasului Rafah, in sudul Fasiei Gaza, ”ar putea duce la o baie de sange”, a avertizat vineri, pe reteaua de socializare X, directorul general al Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS), Tedros Adhanom Ghebreyesus (foto), relateaza agențiile de presa. ”OMS…

OMS, ingrijorata de consumul „alarmant” de alcool in randul copiilor de 11-15 ani. „O amenintare grava pentru sanatatea publica”

07:56, 25.04.2024 - Filiala europeana a Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS) atrage atenția asupra consumului „alarmant” de alcool si de tigari electronice in randul tinerilor cu varste cuprinse intre 11 si 15 ani și recomanda masuri de sanatate publica pentru a limita accesul la bauturile alcoolice, transmite News.ro.„Utilizarea…

Cat de rau este zaharul pentru organismul nostru si cat ar trebui sa consumam zilnic?

20:35, 23.04.2024 - Zaharul, in numeroasele sale forme, a fost un subiect de dezbatere in domeniile sanatații și nutriției. De la preocuparile legate de creșterea in greutate pana la impactul sau asupra sanatații generale, discutiile privind consumul de zahar continua.

Mararul este mai mult decat o planta aromatica. Are un efect benefic asupra sanatații

10:30, 14.04.2024 - Inca din tin timpuri stravechi mararul a fost mai mult decat un condiment, fiind cunoscut, pe langa rolul pe care il are in bucatarie, și pentru efectele pe care acesta le are asupra sanatații. Mararul este o planta care ofera o aroma puternica preparatelor, insa este bine de știut ca acesta este și o…

Care sunt beneficiile consumului de ficat de origine animala

17:40, 04.04.2024 - Ficatul de origine animala este considerat un superaliment datorita bogației sale de nutrienți, insa el este adesea subevaluat și exclus de multe persoane din dieta obișnuita. Descopera care sunt beneficiile consumului de ficat și cat de des este recomandat sa il consumam:Ficatul de origine animala…

Fructul minune care conține mai multa Vitamina C decat citricele: crește in Romania și are beneficii foarte mari pentru sanatate

15:35, 30.03.2024 - Citricele sunt fructe extrem de bogate in Vitamina C, dar nu sunt tocmai indicate pentru oamenii care au probleme cu stomacul, aceste fructe generand aciditate. In schimb, pentru aport de Vitamina C, tot mai mulți oameni prefera fructele de aronia care au un conținut de vitamina C de 21 mg la 100 g…

Statele membre OMS nu au reușit, dupa doi ani de discuții, sa ajunga la un acord privind prevenirea pandemiilor. Cand se reiau negocierile

14:06, 29.03.2024 - Discuțiile referitoare la un acord internațional care sa pregateasca lumea mai bine pentru o pandemie viitoare au inceput in februarie 2022, iar cele 194 de țari membre ale Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS) nu au ajuns inca la o ințelegere, insa iși doresc sa aiba un acord pana la sfarșitul lunii…


Ce parere ai despre aceasta stire?