Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Liderul separatist din Donețk exclude implicarea Transnistriei în operațiunea din Ucraina

Publicat:

Liderul separatist din Donețk, Denis Pușilin, exclude implicarea Transnistriei in operațiunea din Ucraina, scrie ria.ru  „Necesitatea „conectarii” Transnistriei nu s-a discutat”, a spus acesta.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Rusia susține ca a cucerit o zona din orașul Ceasiv Iar, care are o importanța strategica in regiunea Donețk din Ucraina

15:30, 03.07.2024 - Fortele ruse susțin ca au preluat controlul asupra unui cartier din orasul-cheie de pe linia frontului Ceasiv Iar, relateaza agentia rusa de presa Interfax, citand Ministerul Apararii, potrivit News.ro. 

Rușii susțin ca au mai cucerit doua sate in estul Ucrainei. Cu o zi in urma, Ucraina ar fi pierdut alte doua localitați

15:50, 01.07.2024 - Ministerul rus al Apararii a anunțat, luni, ca armatele sale au cucerit inca doua localitați in estul Ucrainei, una in regiunea Harikov, alta in regiunea Donețk, transmite oficiosul Kremlinului, Tass.

Zelenski, despre oferta lui Putin. „Este ca la Hitler”

19:21, 14.06.2024 - Oferta de incetare a focului formulata vineri mai devreme de Vladimir Putin este un ultimatum, a reactionat presedintele ucrainean Volodimir Zelenski, dupa ce liderul de la Kremlin a cerut retragerea trupelor Kievului din cele patru provincii ucrainene revendicate de Rusia si renuntarea de catre Ucraina…

Lupte intense pe frontul de est din Ucraina. Rușii au anunțat ca au cucerit inca o localitate din Donețk

18:46, 07.06.2024 - Rusia a revendicat vineri ocuparea satului Paraskoviivka in regiunea Donetk din estul Ucrainei, unde trupele ruse sunt in ofensiva in fata armatei ucrainene aflate in dificultate, transmite AFP, citata de Agerpres.

Liderul PNL nu exclude o noua colaborare cu USR: „Orice opțiune este pe masa”

11:20, 03.06.2024 - Presedintele PNL, Nicolae Ciuca, a spus despre o colaborare cu USR ca orice optiune este pe masa, precizand ca in aceasta perioada scurta de cand a intrat in politica a invatat un lucru, si anume ca in politica niciodata sa nu spui niciodata.

„World of Tanks” in Ucraina: Imagini rare cu o lupta directa intre un tanc ucrainean și unul rusesc

11:40, 08.05.2024 - Armata ucraineana a publicat recent pe rețelele sociale o inregistrare video care arata un tanc ucrainean care distruge un tanc rusesc, intr-o confruntare directa surprinsa pe frontul din regiunea Donețk. Astfel de imagini, cu lupte directe intre tancuri sunt extrem de rare in razboiul din Ucraina,…

Armata rusa a anunțat ca a cucerit inca doua sate din Ucraina

16:26, 06.05.2024 - Armata rusa a anuntat luni ca a ocupat doua sate ucrainene, unul in zona regiunii Donetk din est, unde inregistreaza progrese rapide, si altul in regiunea Harkov (nord-est), un nou semn al avansului sau in detrimentul trupelor Kievului, relateaza AFP, citata de Agerpres.

Razboi in Ucraina, ziua 781. Comandantul-șef al Forțelor Armate ucrainene: Rusia vrea sa captureze orașul-cheie Ceasov Iar inainte de 9 mai

13:05, 14.04.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 781. ​​​​​​​Comandantul-șef al Forțelor Armate ale Ucrainei, Alexander Sirski, a declarat ca liderii militari ruși intenționeaza sa captureze orașul Ceasov Iar din regiunea Donețk pana in data de 9 mai.


Ce parere ai despre aceasta stire?