Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Liderii europeni au convenit realegerea Ursulei von der Leyen la conducerea Comisiei Europene

Publicat:
Liderii europeni au convenit realegerea Ursulei von der Leyen la conducerea Comisiei Europene

Liderii europeni au convenit, la negocierile pentru impartirea principalelor functii de conducere ale institutiilor UE, nominalizarea Ursulei von der Leyen pentru un nou mandat in postul de presedinta a , au declarat marti agentiei DPA surse implicate in discutii.

Citeste articolul mai departe pe aradon.ro…  

Sursa articol si foto: aradon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Liderii europeni au aprobat numirile lui Von der Leyen, Costa și Kallas in funcțiile de top ale UE. Ce a cerut Iohannis, la Bruxelles

09:21, 28.06.2024 - Liderii europeni au convenit, joi, sa-i acorde Ursulei von der Leyen un al doilea mandat la sefia Comisiei Europene, in cadrul unei reuniuni care a avut loc la Bruxelles și la care a fost prezent și președintele Romaniei, Klaus Iohannis.

Ințelegere inaintea summitului pentru funcțiile de top in UE. Acord pentru realegerea Ursulei von der Leyen la conducerea CE (surse)

18:05, 25.06.2024 - Liderii europeni au convenit la negocierile pentru impartirea principalelor functii de conducere ale institutiilor UE nominalizarea Ursulei von der Leyen pentru un nou mandat in postul de presedinte al Comisiei Europene, au declarat marti agentiei DPA surse implicate in discutii.

Liderii europeni au cazut de acord: Ursula von der Leyen, nominalizata pentru presedintia CE. Celelalte functii de top din UE

17:05, 25.06.2024 - Marti, surse implicate in discutii au confirmat ca, in cadrul negocierilor pentru impartirea principalelor functii de conducere ale institutiilor UE, Ursula von der Leyen a primit din partea liderilor europeni confirmarea nominalizarii pentru un nou mandat la presedintia Comisiei Europene.

Liderii europeni au decis: Ursula von der Leyen, un nou mandat in fruntea CE

15:50, 25.06.2024 - Liderii europeni au convenit la negocierile pentru impartirea principalelor functii de conducere ale institutiilor UE nominalizarea Ursulei von der Leyen pentru un nou mandat in postul de presedinta a Comisiei Europene. Ca parte a intelegerii, negociatorii au convenit de asemenea ca fostul premier social-democrat…

Ursula von der Leyen prinde un nou mandat in fruntea Comisiei Europene: liderii europeni au cazut la un acord (surse)

15:41, 25.06.2024 - Liderii europeni au convenit la negocierile pentru impartirea principalelor functii de conducere ale institutiilor UE nominalizarea Ursulei von der Leyen pentru un nou mandat in postul de presedinta a Comisiei Europene, au declarat marti agentiei DPA surse implicate in discutii, relateaza Agerpres.

Ce au decis liderii UE in privința candidaturii pentru șefia Comisiei Europene  

14:30, 17.06.2024 - Liderii UE, reuniți la Bruxelles in cadrul unui dineu privat, intenționeaza sa aprobe astazi, 17 iunie, seara, candidatura Ursulei von der Leyen pentru un al doilea mandat de cinci ani la șefia Comisiei Europene. Aceasta informație este relatata de Financial Times, citind surse. Potrivit acestora, șefii…

Nu putea fi altfel: sprijin total din partea Germaniei pentru realegerea Ursulei von der Leyen la conducerea Comisiei Europene

06:50, 15.06.2024 - Guvernul german va propune ca presedintele german Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, sa fie reconfirmat pentru un nou mandat, au declarat, vineri, surse guvernamentale, citate de Reuters, scrie news.ro.

AUR a lansat Memorandum la Bruxelles: Vrea sa blocheze realegerea Ursuley von der Leyen la Comisia Europeana

19:10, 23.05.2024 - Alianta pentru Unirea Romanilor (AUR) a lansat un memorandum de opozitie la realegerea Ursulei von der Leyen in functia de presedinte al Comisiei Europene. Initiativa vine ca urmare a Conferintei Internationale „Make Europe Great Again”, care a avut loc la Bucuresti, in perioada 27-28 aprilie a.c.


Ce parere ai despre aceasta stire?