Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Libertatea te ajută să găteşti ieftin şi bun. Cod pane cu doar 9 lei

Publicat:

Nu stai prea bine cu bani, esti inainte de salariu sau pur si simplu vrei sa faci economie dar sa mananci ceva bun si hranitor. Noi te ajutam. Vei gasi in fiecare zi, de luni pana vineri, cate o reteta ieftina. Cu mai putin de 10 lei poti gati feluiri de mancare delicioase.   Costuri aproximative ingrediente:  cod: 5 lei, ulei- 1 leu, pudra de usturoi- 0,50 lei, sare, piper: 0,50 lei , faina: 0,50 lei, apa minerala 0,50 lei, oregano: 0,50 lei, pesmet: 0,50 lei. Total= 9,00 lei Ingrediente: 300 g file de cod, 250 ml apa minerala, 2 linguri de faina, 2 linguri ulei, ½  lingurita rasa pudra de usturoi,…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Secretul celei mai bune salate de icre. Ce trebuie sa faci ca sa nu se taie: trucul folosit de marii bucatari

07:26, 14.06.2024 - Mulți au renunțat dupa incercari nereușite și ingrediente irosite. Secretul pentru a preveni taierea salatei consta in primul pas al procesului. Inițial, icrele trebuie mixate singure, timp de 1-2 minute, fara a adauga ulei. Doar dupa ce pelicula ce inconjoara bobițele este sparta, icrele vor putea…

Secretul celei mai bune salate de icre. Ce trebuie sa faci ca sa nu se taie: trucul folosit de marii bucatari

10:15, 13.06.2024 - Mulți au renunțat dupa incercari nereușite și ingrediente irosite. Secretul pentru a preveni taierea salatei consta in primul pas al procesului. Inițial, icrele trebuie mixate singure, timp de 1-2 minute, fara a adauga ulei. Doar dupa ce pelicula ce inconjoara bobițele este sparta, icrele vor putea…

Dorada in crusta de sare la cuptor

00:16, 07.06.2024 - Carnea de pește gatita astfel iese foarte frageda și suculenta. Pestele isi ia cata sare are nevoie, iar condimentele puse in interiorul pestelui ii ofera un gust fresh. Ingrediente: 2 buc. dorada 4 felii de lamaie 2 oua 1 kg de sare grunjoasa 2 linguri de faina 2 crengute de rozmarin (sau orice alte…

Uleiul din doar trei ingrediente care te va ajuta sa ai un somn profund. Cum se prepara. Lidia Fecioru: "Se face foarte simplu"

15:00, 26.05.2024 - Atunci cand vorbim despre somn, am putea spune ca este la fel de importanta calitatea, cat și cantitatea, ne referim aici la ore. Somnul profund joaca un rol esențial in obținerea unui tip de odihna care iți intinereste cu adevarat corpul și mintea. Așadar, daca lupți sa faci fața stresului și tensiunilor…

Rețeta personalizata a lui Chef Ștefan Popescu pentru Ed Sheeran. Artistul urca pe Arena Naționala pe 24 august. „Am creat un preparat”

13:20, 23.05.2024 - Celebrul Chef Ștefan Popescu este fan declarat al lui Ed Sheeran. Pentru ca va fi in public la concertul de pe Arena Naționala din data de 24 august, Chef nu putea sa nu marcheze prezența lui Ed Sheeran in Romania fara a-i crea o rețeta personalizata. Cu atat mai mult cu cat celebrul artist a declarat…

Cum sa faci pastrama de oaie la tigaie. Secretul pentru o carne frageda

05:56, 23.05.2024 - Cum sa faci pastrama de oaie la tigaie. Secretul pentru o carne frageda. Pastrama de oaie nu trebuie preparata neaparat la cuptor. Și la tigaie poate avea un gust deosebit. Pentru a face pastrama de oaie la tigaie ai de respectat anumiți pași cat se poate de simpli. De asemenea, nu uita sa bifezi toate…

Rețeta de pasca fara aluat. Preparat delicios care se prepara foarte simplu

23:21, 30.04.2024 - Pasca cu branza fara aluat este de fapt… cheesecakeTradiția ca pe masa de Paște sa se afle și pasca vine de la evrei. Legenda spune ca aceștia, grabindu-se sa plece spre Egipt, nu au mai avut timp sa dospeasca aluatul pentru a face paine și astfel a luat naștere pasca. Pentru evrei, acest preparat se…

Un preparat gustos si versatil, branza de caju

19:56, 15.04.2024 - Bogata in vitamine și minerale, branza de caju este o alternativa sanatoasa la branza tradiționala, inclusiv pentru persoanele care au intoleranța la lactoza si pentru copii. Este un aliment versatil, putand fi folosit ca atare sau adaugat intr-o gama variata de rețete culinare: prajituri, sosuri, salate,…


Ce parere ai despre aceasta stire?