Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Liam Gallagher de la Oasis, divort fulger

Publicat:

, fostul vocal al trupei Oasis, nu inceteaza sa surprinda: marti a trecut printr-un divort fulger: in 68 de secunde, s-a despartit de , cu care a fost casatorit timp de sase ani.
Atat a durat evaluarea cazului la tribunal, informeaza ContactMusic. Gallagher recunoscuse ca si-a inselat sotia si partenera de viata din ultimii 14 ani.

Citeste si: despre fiul sau: "Are gust!"
 
Nicole a declarat ca Liam a recunoscut adulterul intai in fata ei, dupa care povestea a devenit publica. Dupa ce aventura sotului a ajuns in presa,…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cați bani a primit Babasha pentru a canta alaturi de Coldplay. L-a avertizat pe Chris Martin de ce s-ar putea intampla

11:36, 18.06.2024 - Babasha a facut noi declarații dupa controversa pe care a iscat-o dupa ce a cantat la concertul Coldplay. Cantarețul a vorbit despre onorariu și despre avertismentul pe care l-a avut pentru Christ Martin.Cantarețul de manele Babasha a reușit sa imparta Romania in doua dupa ce a cantat la concertul Coldplay…

Cine sunt parinții lui Babasha, tanarul huiduit la concertul Coldplay. Așa arata femeia de la care cantarețul a moștenit talentul

11:41, 14.06.2024 - Iata cine sunt parinții lui Babasha, cantarețul de manele huiduit la concertul Coldplay de pe Arena Naționala din București. Iata cum arata femeia de la care tanarul a moștenit talentul, dar și ce mesaj de susținere a transmis aceasta dupa incident!

Foștii membri ai trupei „Lala Band” nu au fost la nunta lui Vlad Gherman cu Oana. De ce au lipsit foștii colegi ai mirelui

14:40, 03.06.2024 - Vlad Gherman a devenit celebru la o varsta frageda, cand i-a dat viața personajului cu același nume in serialul Pariu cu Viața. La nunta lui și a Oanei Moșneagu, nu au fost foștii colegi din Lala Band.

Star Matinal. La ce mancare a renunțat Randi pentru a ramane sanatos. Artistul iși dorește sa duca o viața lunga: „Sunt și mai obsedat” / VIDEO

10:30, 23.05.2024 - Randi a dezvaluit la ce mancare a renunțat pentru a ramane sanatos. Cantarețul iși dorește sa duca o viața cat mai lunga. Ce a marturisit indragitul artist, in exclusivitate pentru Antena Stars.

Tzanca Uraganu, primele imagini cu locul unde va fi priveghiul nepoțelului sau! S-au facut pregatiri o noapte intreaga pentru Lucas / FOTO

11:30, 01.05.2024 - Tzanca Uraganu a publicat primele imagini din locul in care a fost organizat priveghiul lui Lucas. Cantarețul a stat acolo o noapte intreaga, alaturi de familia nepoțelului sau. Cu toții au inima indurerara și nu le vine sa creada ca Lucas s-a stins din viața.

Un serial documentar despre Bon Jovi ofera detalii despre istoria de 40 de ani a trupei

15:35, 18.04.2024 - Membrii trupei rock Bon Jovi fac dezvaluiri despre istoria de 40 de ani a formatiei intr-un nou serial documentar, ''Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story", informeaza Reuters, potrivit Agerpres.

Adi de la Valcea, vacanța „stricata”. Ce s-a intamplat dupa ce a apelat la o agenție de turism ca sa plece in strainatate: „Sunt foarte suparat”

19:31, 09.04.2024 - Adi de la Valcea a fost dezamagit! Vacanța artistului a fost „stricata”! Cantarețul a dezvaluit pe o rețea de socializare ce s-a intamplat, dupa ce a apelat la o agenție de turism ca sa plece in strainatate.


Ce parere ai despre aceasta stire?