Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

LG investeşte în case inteligente şi roboţi care ne vor face viaţa mai uşoară

Publicat:

In urmatoarea perioada LG va investi agresiv in robotica. Dupa ce sud-coreenii de la LG au produs unele dintre cele mai bune smartphone-uri de pe piața, iar TV-urile lor sunt greu de batut, acestia isi vor pune logo-ul si pe roboti. 

Compania sud-coreeana a anuntat ca divizia de electrocasnice pregateste intrarea companiei in industria roboticii. Cei de la LG vor sa dezvolte produse care sa interactioneze indeaproape cu aparate ca frigidere, masini de spalat si cele de climatizare.

LG vrea sa se foloseasca de inteligența artificiala pentru a crea electrocasnice suficient de inteligente

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Vladuța Lupau, ședința FOTO de excepție inainte de naștere. Bruneta a pozat ca o „sirena”: „Probabil ultimele poze cu burtica din viața asta”

16:40, 26.06.2024 - Recent, Vladuța Lupau și-a luat prin surprindere fanii cu o serie de fotografii superbe. Vedeta in varsta de 33 de ani este insarcinata pentru a doua oara și in scurt timp urmeaza sa aduca pe lume cel de-al doilea copil. Artista și Adi Rus, actualul ei soț, s-au casatorit in anul 2019. Trei ani…

Moarte stranie: Un șofer și-a pierdut viața, dupa o tamponare ușoara cu mașina; s-a aruncat in apa, direct de pe pod / VIDEO

11:55, 14.05.2024 - Moarte stranie, dupa un accident ușor petrecut pe un pod rutier. Politistii din Constanta au deschis o ancheta dupa ce un barbat de 37 de ani si-a pierdut viata, marti dimineata, deoarece s-a aruncat de pe podul de la Agigea in apele Canalului Dunare-Marea Neagra.

David are nevoie de ajutor, pentru a lupta cu cancerul: Suma necesara este de 15.000 de euro

14:15, 12.05.2024 - David, un copil plin de viața și mereu zambitor, se confrunta cu o provocare imensa in viața sa frageda. Recent diagnosticat cu Sarcom Ewing, o forma rara de cancer osos, David lupta acum nu doar pentru zambetul sau, dar și pentru viața insași.

Tesla cheama toate Cybertruck-urile in service deoarece exista o problema care poate pune in pericol viața șoferilor

14:50, 19.04.2024 - Tesla a chemat in service toate cele 3.878 de Cybertruck-uri pe care le-a livrat pana in prezent, din cauza unei probleme in care pedala de accelerație poate ramane blocata, punand șoferii in pericol de accident. Rechemarea pune punct unei saptamani tumultuoase pentru Tesla. Compania a concediat mai…

Viața la bloc nu e simpla și ușoara. O clujeanca vrea sa oblige vecinii sa-și zideasca ușa, sa nu mai iasa in curte: „Nu mai pot de stres”

13:00, 10.04.2024 - Intr-un oraș „vibrant” precum Cluj, viața la bloc aduce cu sine multe provocari, iar rezultatul sunt conflictele intre vecini. Incapabili sa rezolve problemele amical, unii vecini chiar incearca sa convinga autoritațile locale sa intervina in disputa lor. Nemulțumita de galagia pe care o fac copii vecinilor,…

Se bucura de timpul petrecut in compania prietenilor, dar nu uita nici de sufletul cel mai apropiat. Vica Blochina știe ca afecțiunea se exprima prin gesturi simple. Cine ocupa un loc „special” in viața blondinei / PAPARAZZI

22:45, 04.04.2024 - Vica Blochina este de fiecare data o apariție. Și de aceasta lucrurile au stat la fel, dar nu singura, ci alaturi de cateva persoane apropiate. Blondina pare ca se bucura din plin de compania prietenilor, dar altcineva are un loc „special” in viața ei.

Samsung implementeaza Galaxy AI pe alte peste 100 de milioane de telefoane

08:55, 01.04.2024 - Asa cum a promis in urma cu cateva luni, cand a lansat noua serie Galaxy S24, producatorul coreean a demarat procesul prin care noile sale instrumente de inteligenta artificiala sunt implementate si pe alte modele. Concret, Samsung aduce acum solutiile de AI pe seria Galaxy S23 (inclusiv S23 FE), Galaxy…

Viața unui francez care s-a mutat in vara anului trecut la Sibiu: "In Franța sunt mulți oameni care stau pe marginea drumului și cer ajutor, dar eu nu-i asimilez ca romani"

18:01, 30.03.2024 - Mickael Panos, 27 de ani, a venit de la Miercurea Ciuc la Sibiu și este unul dintre jucatorii de baza ai lui Claudiu Niculescu la liderul ligii secunde, CSC Șelimbar. Recent, aceasta a povestit pentru Gazeta Sporturilor cum a ajuns sa joace fotbal intr-o comuna din Romania cu nici 20.000 de locuitori.


Ce parere ai despre aceasta stire?