Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lelea Victoria, povestea unei vieți trăite în gară

Publicat:

La 71 de ani, o batranica din traieste in gara in care a muncit o viata impreuna cu sotul ei. , cum ii spun localnicii, este plina de viata, glumeata si nu lasa nimic sa o doboare. Nici macar timpul, pentru ca se incapataneaza sa pastreze Halta din Marna asa cum era pe vremuri: vie si plina de oameni. Macar in memoria ei.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum iți poți prelungi viața. Trucul dezvaluit de o bunica ce a caștigat „Olimpiada antiimbatranire”: „Este rasplata unei vieți bine traite”

16:35, 27.06.2024 - Amy Hardison nu vrea sa traiasca veșnic, insa profita din plin de timpul petrecut alaturi de cei dragi. Ba mai mult, la cei 64 de ani ai sai, femeia ocupa locul cinci la „Olimpiada antiimbatranire”, un clasament online in cadrul caruia oamenii iși comunica datele privind sanatatea.

Viața plina de primejdii din castelele medievale. Un loc interzis spulbera toate miturile romantice VIDEO

02:40, 12.06.2024 - Doua camere intunecoase din Castelul Corvinilor din Hunedoara, interzise copiilor, spulbera impresia romantica pe care și-ar putea-o face oaspeții monumentului despre viața din castelele medievale. In realitate, traiul de zi cu zi al medievalilor era de o duritate extrema.

Jean Constantin: ultimul act al ”Maestrului Comediei” – o viața plina de zambete și amintiri neșterse

23:05, 26.05.2024 - Pe 26 mai 2010 se stingea ”maestrul comediei” Jean Constantin, pe numele sau real Constantin Cornel Jean, descris ca fiind ”un actor roman de film, estrada, radio, televiziune, scena, voce și vodevil, care a excelat in roluri comice”.

Florești, o comunitate unita și plina de viața. Bogdan Pivariu: „Am fost martorii unei bucurii autentice”

14:45, 04.05.2024 - Evenimentul „Florii in Florești” a ajuns la cea de-a VI-a ediție și a avut loc intre 27-28 aprilie și 1-3 mai, in parcul Poligon. Bogdan Pivariu a precizat ca pe durata celor cinci zile s-au creat numeroase amintiri memorabile.

O noua șansa la viața. 2.500 de vieți, salvate prin transplant renal la Cluj.

10:51, 26.04.2024 - Fiecare transplant inseamna o șansa la viața, iar Institutul Clinic de Urologie și Transplant Renal din Cluj marcheaza realizarea a 2.500 de transplanturi renale, intervenții ce reprezinta povești de curaj și speranța.

Avocata Aurelia Bagrin a murit: „Era atat de tanara și plina de viața”

09:15, 26.04.2024 - Avocata Aurelia Bagrin, membra a Uniunii Avocaților, s-a stins din viața. In acest sens, Uniunea Avocaților din Republica Moldova a transmis un mesaj de condoleanțe familiei, prietenilor și colegilor.

Importanta fructelor in viata noastra! „Sa nu treaca nici macar o zi fara fructe”!

00:01, 24.04.2024 - SANATATE DE LA FRUCTE … Importanta fructelor in alimentatie este uriasa, ele nu se pot separa de legume din meniul fiecaruia dintre noi. Consumul de fructe are numeroase beneficii pentru sanatate, reducand riscul bolilor cronice. Fructele ofera nutrienti vitali organismului, ajutandu-ne sa ne mentinem…

Un tanar a trait o viața de lux cu bani de recuzita, cumparați pe OLX. Cum a pacalit mai multe persoane deși bancnotele erau inscripționate ca false

14:55, 15.04.2024 - Un tanar a ajuns la inchisoare dupa ce a folosit bancnote comandate de OLX, pentru a cumpara diferite bunuri.Totul a inceput in 2020 in Satu Mare, atunci cand barbatul a cumparat cu bancnote euro de recuzita care aveau semne de contrafacere si despre care stia ca sunt falsificate  un caine din rasa…


Ce parere ai despre aceasta stire?