Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

LEICESTER - LIVERPOOL // Jurgen Klopp a făcut o adevărată criză de furie » Motivul pentru care i-a atacat pe șefii Premier League: „E o crimă!”

Publicat:

(52 de ani), managerul lui Liverpool, protesteaza impotriva programarii etapelor din aceasta saptamana din .  Managerul lui Liverpool e foarte suparat. nu ințelege de ce mai mult de jumatate dintre echipele din (14) nu au minimum 48 de ore intre etapele 19 și 20. Multe joaca azi și au meci sambata. „E același lucru in fiecare an. Orice am spune noi, nu se schimba nimic”, a declarat tehnicianul german. ...

Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

Guardiola, managerul lui City, iși lauda rivalii din cursa pentru titlu: 'Sunt incredibili'

19:10, 10.05.2024 - Pep Guardiola, managerul lui Manchester United, considera ca rivalii echipei sale in lupta pentru titlu, Arsenal și Liverpool, ”sunt incredibili”.Pep Guardiola, managerul lui Manchester City, considera ca lupta pentru titlu in Premier League se duce pana in ultimul moment.

Liverpool - Tottenham, in etapa #36 din Premier League » Ultimul derby pentru Klopp » Echipele probabile + cote

14:15, 05.05.2024 - Liverpool - Tottenham, meci care conteaza pentru etapa #36 din Premier League, se joaca astazi. Partida va incepe la ora 18:30 și va fi liveTEXT pe GSP.ro și la TV pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1. „Cormoranii” vin dupa doua eșecuri pe teren propriu și au ieșit din lupta pentru titlu.…

Acum s-a aflat! Un cititor pe buze reda discuția dintre Salah și Klopp de la marginea terenului: „O sa iau primul roșu dupa 7 ani”

10:15, 30.04.2024 - Cel mai aprins conflict din ultima etapa de Premier League prinde un nou contur, dupa ce un specialist a redat o parte a dialogului dintre Salah și Jurgen Klopp. Chiar dupa ce West Ham a egalat-o pe Liverpool, in partida care a avut loc pe 27 aprilie, in etapa #35 din Premier League, camerele s-au mutat…

Klopp le prezinta scuze suporterilor dupa ce Liverpool a facut un pas greșit in lupta pentru titlu

11:15, 25.04.2024 - Antrenorul lui Liverpool, Jurgen Klopp, le-a prezentat scuze fanilor dupa infrangerea, 0-2, in fața lui Everton, care le-a diminuat ”cormoranilor” șansele de a caștiga titlul in Premier League. ”Nu am fost suficient de buni”, a spus Klopp, potrivit mediafax.

Premier League: Liverpool, infrangere surprinzatoare in fața lui Everton – Pas greșit in lupta la titlu

00:06, 25.04.2024 - Intr-o partida restanta din etapa cu numarul 29 din Premier League, Liverpool a pierdut pe terenul celor de la Everton, scor 2-0 pentru gazde. Elevii lui Jurgen Klopp raman la trei puncte in fața liderului Arsenal.

Liverpool, IN GENUNCHI! Primul eșec pe Anfield in acest campionat, iar titlul pare o misiune imposibila

18:15, 14.04.2024 - Lovitura extrem de dura pentru Liverpool in cursa pentru titlul din Premier League. Trupa lui Jurgen Klopp a fost invinsa acasa, 0-1 cu Crystal Palace, prima infrangere pe Anfield in acest sezon de campionat. ...

Jurgen Klopp spera ca protestul fanilor lui Liverpool sa nu provoace o ruptura cu echipa

19:45, 10.04.2024 - Managerul lui Liverpool, Jurgen Klopp, a spus miercuri ca spera ca „nimic sa nu se interpuna intre noi și suporteri". Fanii protesteaza fața de creșterea prețului biletelor. Ei spun ca nu vor afișa steaguri in turul sferturilor de finala din Europa League, de joi, dintre Liverpool și Atalanta.


Ce parere ai despre aceasta stire?