Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Legea privind vânzarea terenurilor agricole poate bloca și investițiile în energia regenerabilă

Publicat:

​​Modificarile asupra legislației privind vânzarea de terenuri agricole nu țin cont de interesul României în atragerea de investiții în domeniul energiei curate, iar adoptarea lor în forma actuala ar împiedica dezvoltarea de proiecte energetice regenerabile, punând în pericol atragerea de fonduri europene de peste 10 miliarde de euro, se arata într-un comunicat comun al Asociației Române pentru (RWEA) și Organizației Patronale a Producatorilor de din România (PATRES). Și companiile din domeniul…

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Romania, in topul țarilor pentru investiții in energie regenerabila

15:06, 24.06.2024 - Investiții in energie regenerabila In pofida creșterii investițiilor de anul trecut, de 1.800 de miliarde de dolari in energie verde, inclusiv 660 de miliarde de dolari in energii regenerabile, investițiile raman sub nivelul necesar pentru a indeplini obiectivul COP28 de triplare a capacitații de energie…

ASF a aprobat forma revizuita a proiectului de lege pentru modificarea și completarea Legii nr. 24/2017 privind emitenții de instrumente financiare și operațiuni de piața

03:05, 15.06.2024 - Consiliul Autoritații de Supraveghere Financiara (ASF) a aprobat forma revizuita a proiectului de lege pentru modificarea și completarea Legii nr. 24/2017 privind emitenții de instrumente financiare și operațiuni de piața. Aceasta inițiativa legislativa constituie un demers important in consolidarea…

Consiliul Autoritații de Supraveghere Financiara (ASF) a aprobat forma revizuita a proiectului de lege pentru modificarea și completarea Legii nr. 24/2017 privind emitenții de instrumente financiare și operațiuni de piața.

16:50, 14.06.2024 - Inițiativa legislativa vizeaza indeplinirea obligațiilor Romaniei ca stat membru de a transpune in cadrul legislației naționale actele normative emise la nivel european in domeniul emitenților și a unor obiective din Strategia naționala privind dezvoltarea pieței de capital din Romania pentru perioada…

MODIFICARILE LEGII CIRCULAȚIEI Condiții noi pentru posesorii de permise categoria B in privința motocicletelor

12:30, 13.05.2024 - Modificarile legislative au fost publicate oficial pe 8 mai, fiind adoptate de Parlament pe 13 iunie 2023, dar supuse unei reexaminari la cererea Președinției. The post MODIFICARILE LEGII CIRCULAȚIEI Condiții noi pentru posesorii de permise categoria B in privința motocicletelor first appeared on Informatia…

Tribunalul ICSID a publicat hotararea in cazul Roșia Montana: „Nu exista nicio dovada a vreunui abuz de putere din partea Romaniei”. Ce imputa judecatorii companiei Gabriel Resources

12:45, 09.05.2024 - Tribunalul de arbitraj din cadrul Centrului Internațional pentru Soluționarea Disputelor de Investiții al Bancii Mondiale (ICSID) a publicat hotararea prin care a respins, in 8 martie 2024, acțiunea companiei miniere Gabriel Resources, care a solicitat Romaniei daune financiare de 6,5 miliarde de dolari…

Unde s-a interzis publicitatea in presa a jocurilor de noroc

14:11, 02.05.2024 - S-a interzis publicitatea jocurilor de noroc. Parlamentarii bulgari au adoptat in unanimitate și fara dezbateri amendamentele la Legea jocurilor de noroc, interzicand publicitatea acestora in mass-media, conform rapoartelor postului național de radio din Bulgaria (BNR), potrivit G4Media . Legea adoptata,…

Romania, persecutata de Bruxelles. Se cere renunțarea la termocentralele pe gaze

18:36, 23.04.2024 - Comisia Europeana a strambat din nas la vederea Planului Național Integrat in Domeniul Energiei și Schimbarilor Climatice 2021-2030 (PINESC) și a cerut refacerea acestuia, pe motiv ca nu avem ținte mai ambițioase la regenerabile. In fapt, Romania a propus un procent de 36,2% regenerabile, dupa ce 34%…

Romania are peste 240 de mii de cladiri publice al caror consum de energie depaseste cu mult media recomandata la nivel european. Daca s-ar respecta standardul european, s-ar obtine o economie de peste 6 miliarde de lei anual

16:55, 18.04.2024 - Proiectul „Eficienta Energetica in case inteligente, cladiri inteligente si retele inteligente” derulat in ultimele 14 luni de Federatia ACUE in parteneriat cu Asociatia pentru Energie Curata si Combaterea Schimbarilor Climatice (AECCSC),  a actionat pe trei piloni furnizand, prin intermediul unor experti,…


Ce parere ai despre aceasta stire?