Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Legea privind exercitarea profesiei de dietetician a intrat în vigoare pe 8 noiembrie. Cum poți deveni dietetician în România

Publicat:

O noua profesie, cea de dietetician, a fost reglementata recent prin Legea nr. 256/2015, publicata in nr. 825/2015, din 5 noiembrie, lege care stabilește care sunt activitatile si practicile legate de exercitarea profesiei de dietetician, precum si infiintarea, organizarea si functionarea din Romania (CDR). Potrivit actului citat profesia de dietetician este o profesie liberala, in domeniul sanatatii umane, furnizoare de servicii conexe actului medical. Profesia de dietetician are ca principal scop asigurarea unei nutritii echilibrate a

Citeste articolul mai departe pe mediasinfo.ro…  

Sursa articol: mediasinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Bogdan Toader, deputat PSD Prahova: Salariul minim european, un pas important pentru protecția angajaților romani

00:15, 25.06.2024 - Bogdan Toader, deputat PSD Prahova, a salutat decizia luata de Guvernul Romaniei, in cadrul ședinței de saptamana trecuta, privind proiectul de lege care reglementeaza salariul minim european. ”Guvernul Romaniei, condus de Marcel Ciolacu, a adoptat, saptamana trecuta, proiectul de lege privind salariul…

Ce trebuie sa faci daca ai pensia mai mica dupa recalculare. Anunț important pentru pensionarii din Romania

21:41, 19.06.2024 - Ce a declarat președintele Casei Naționale de PensiiIntr-un interviu acordat in cadrul unui post TV, Daniel Baciu a clarificat aspectele legale legate de recalcularea pensiilor. „Conform legii 360, daca recalcularea rezulta intr-o pensie mai mica decat cea actuala, pensionarul va ramane cu pensia cea…

Au fost adoptate modificari referitoare la procesul de restituire a imobilelor preluate abuziv in perioada regimului comunist

00:15, 19.06.2024 - Ieri, Camera Deputatilor a adoptat- ca for decizional – un proiect de lege care stabileste modalitatea prin care vor fi evaluate imobilele preluate abuziv in perioada regimului comunist in situatia in care nu s-a emis o decizie sau a fost atacata, potrivit Agerpres. Proiectul modifica, in acest sens,…

Legea privind energia eoliana offshore a intrat astazi in vigoare! (DOCUMENT)

12:01, 07.06.2024 - Legea 121 2024 privind energia eoliana offshore a intrat astazi in vigoare Potrivit documentului oficial, prezenta lege reglementeaza cadrul general necesar implementarii in Romania a proiectelor de producere a energiei electrice din resurse eoliene offshore.Implementarea proiectelor de producere a…

Noua lege a pensiilor 2024. Pensia pe care o va incasa un roman dupa 35 de ani de munca

12:46, 20.05.2024 - Calculele detaliate arata ce pensie va primi un roman dupa 35 de ani de munca, in contextul adoptarii noii legi a pensiilor in Romania. Mulți romani, dupa ce au cotizat timp de 35 de ani, iși primesc pensia pentru aproximativ 12 ani dupa retragerea din activitate, ceea ce inseamna ca nu iși recupereaza…

La Ploiești, spectacol de canto și dans popular dedicat Zilei Naționale a Portului Tradițional

01:55, 10.05.2024 - Astazi, 10 mai 2024, la ora 13.00, Muzeul Județean de Istorie și Arheologie Prahova este gazda unui spectacol de canto și dans popular cu titlul ”Mandru și frumos este portul popular al Prahovei”, dedicat Zilei Naționale a Portului Tradițional din Romania. Potrivit organizatorilor, la eveniment participa…

Legea „pacanelelor” a intrat in vigoare. Ce se intampla, de fapt, cu salile de joc deja funcționale?

12:36, 29.04.2024 - Pentru a-și putea desfașura activitatea, operatorii de jocuri de noroc care pun la dispoziția clienților pacanele au obligația, potrivit noilor reglementari, sa prezinte o adeverința eliberata de primaria de pe raza teritoriala a spațiului propus pentru aceste activitați.Documentul trebuie sa ateste…

13 Aprilie 1862: A intrat in vigoare Prima  Lege a presei din Romania

09:45, 13.04.2024 - In ziua de 13 Aprilie 1862 a intrat in vigoare Prima  Lege a presei din Romania. Legea asupra presei, cea dintai lege a jurnalistilor din Romania, adoptata de Guvernul Barbu Catargiu și promulgata de domnitorul Alexandru Ioan Cuza,  fixa dreptul de a transmite, de a reproduce, de a vinde si de a ceda…


Ce parere ai despre aceasta stire?