Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Legea darii in plata: Un formidabil truc publicitar!

Publicat:

Pentru un ochi neantrenat, Legea darii in plata este o binefacere pentru cei care si-au cumparat o locuinta pe credit, iar azi se afla in dificultate financiara, si o mare infrangere pentru sistemul bancar.

Mare infrangere pentru banci? Fara indoiala! Dar binefacere pentru cei carora li se adreseaza? Nu prea! La o analiza atenta, foarte putini dintre cei care ar avea in mod real nevoie vor beneficia de pe urma acestei legi.

Ideea legiferarii "darii in plata" ca drept al debitorului pleaca de la premiza ca un mare numar de titulari de credite imobiliare ar fi fericiti sa renunte…

Citeste articolul mai departe pe business24.ro…  

Sursa articol: business24.ro


Stiri pe aceeasi tema

OUG ce aduce modificari Legii concediului paternal, promulgata

13:05, 21.06.2024 - Președintele Klaus Iohannis a promulgat OUG ce modifica Legea concediului paternal și decrete de pensionare a mai multor angajați din armata. Potrivit unui comunicat de presa al Administrației Prezidențiale, remis cotidianului național ROMANIA LIBERA, Klaus Iohannis a semnat astazi urmatoarele decrete:…

Cu 1 iulie, se marește cotizația pentru contractele de asigurari sociale!

14:25, 20.06.2024 - Casa Judeteana de Pensii Arges a emis un COMUNICAT DE PRESA in atenția persoanelor asigurate facultativ in baza Contractului de asigurare sociala incheiat conform Legii nr.263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice, cu modificarile și completarile ulterioare „Potrivit dispozitiilor HG nr.598/2024…

Obligația comercianților de a accepta plați fara numerar intra in vigoare din 16 iunie

11:05, 14.06.2024 - Incepand cu 16 iunie 2024, comercianții din Romania vor fi obligați sa accepte cel puțin o modalitate de plata fara numerar, conform Legii 406/2023. Aceasta masura are scopul de a incuraja utilizarea mijloacelor moderne de plata și de a facilita tranzacțiile pentru clienți. Legea 406/2023 stipuleaza…

Schimbari importante in achiziționarea vechimii pentru pensie de la 1 Iulie: Noile reguli și sume de plata

07:26, 14.06.2024 - Modificarile aduse de creșterea salariului minimValoarea salariului minim brut pe țara garantat in plata va crește la 3.700 de lei de la 1 iulie 2024. Aceasta va determina și creșterea contribuțiilor de asigurari sociale (CAS) necesare pentru perioadele necontributive, necesare completarii stagiului…

Schimbari importante in achiziționarea vechimii pentru pensie de la 1 Iulie: Noile reguli și sume de plata

13:31, 13.06.2024 - Modificarile aduse de creșterea salariului minimValoarea salariului minim brut pe țara garantat in plata va crește la 3.700 de lei de la 1 iulie 2024. Aceasta va determina și creșterea contribuțiilor de asigurari sociale (CAS) necesare pentru perioadele necontributive, necesare completarii stagiului…

Alocația complementara. Ce venituri sunt luate in calcul, de fapt

07:50, 04.05.2024 - Alocația complementara. Venituri luate in calcul Familiile cu resurse financiare limitate din Romania au acces la diverse soluții pentru a-și suplimenta veniturile, iar una dintre acestea este cunoscuta sub numele de alocație familiala complementara sau alocația pentru susținerea familiei. Alocația…

Restantier sau bun- platnic, platesti fondul de rulment

10:30, 04.04.2024 - Exista proprietari care cer explicații președintelui asociației de proprietari și administratorului pentru sumele solicitate ca și contribuție la fondul de rulment. Locatarii trebuie sa știe ca acest fond este reglementat de Legea nr. 196/2018 privind inființarea, organizarea și funcționarea asociațiilor…

Dai SANGE și ai reducere la impozitul pe locuința sau teren. Legea a fost promulgata

14:55, 02.04.2024 - Președintele Klaus Iohannis a promulgat, marți, legea care instituie posibilitatea acordarii, de catre consiliile locale, a unei reduceri procentuale a impozitelor pe cladiri si pe teren datorate de persoanele fizice care fac dovada a minimum 3 donari de sange pe parcursul unui an calendaristic, pentru…


Ce parere ai despre aceasta stire?