Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Legatura dintre CANCER și telefoanele mobile! Vezi ADEVĂRUL îngrijorător

Publicat:

Care este Legatura dintre CANCER și telefoanele mobile? Inca de la apariția telefoanelor mobile, oamenii de știința au vrut sa afle daca exista șanse ca acestea sa fie daunatoare sanatații. Cea mai mare teama a utilizatorilor ține de emisia de radiații și de posibilitatea ca aceastea sa provoace cancer. Pana acum, s-au facut numeroase studii. Unele dintre ele indica spre o legatura intre cancer și telefoane, altele susțin ca radiațiile telefoanelor nu afecteaza organismul. Cel mai recent, din pacate, traseaza o legatura intre cancer și smartphone-urile de care suntem atat de dependenți. Cercetatorii

Citeste articolul mai departe pe vocea.biz…  

Sursa articol: vocea.biz


Stiri pe aceeasi tema

Cum ne imbolnavesc schimbarile climatice ochii

11:40, 24.06.2024 - Schimbarile climatice influențeaza toate aspectele vieții și au efecte semnificative asupra sanatații umane, inclusiv asupra sanatații ochilor. Un studiu recent efectuat de cercetatorii de la Departamentul de Oftalmologie al Universitații Colorado (CU) a aratat o creștere alarmanta a cazurilor de ochi…

Din septembrie, utilizarea telefoanelor mobile in școli ar urma sa fie reglementata 

13:51, 23.06.2024 - Incepind cu luna septembrie, utilizarea telefoanelor mobile in școlile din țara ar urma sa fie reglementata. Ministerul Educației a realizat un chestionar in rindul parinților, elevilor și profesorilor la care 13 mii de persoane s-au expus. Marea parte susțin ideea impunerii unor reguli. Declarația…

Coșmarurile și halucinațiile ar putea fi, de fapt, un semn precoce al acestor boli. Studiul care da peste cap tot ce știam pana acum

07:26, 14.06.2024 - Rezultatele cercetarii sugereaza ca aceste experiențe paranoide și neobișnuite ar putea fi semne ale dezvoltarii unor boli reumatice sistemice autoimune, cum ar fi lupusul sau artrita reumatoida. Cercetatorii au identificat anumite simptome neobișnuite, cum ar fi senzația de tensiune și agitație, ca…

Coșmarurile și halucinațiile ar putea fi, de fapt, un semn precoce al acestor boli. Studiul care da peste cap tot ce știam pana acum

11:15, 13.06.2024 - Rezultatele cercetarii sugereaza ca aceste experiențe paranoide și neobișnuite ar putea fi semne ale dezvoltarii unor boli reumatice sistemice autoimune, cum ar fi lupusul sau artrita reumatoida. Cercetatorii au identificat anumite simptome neobișnuite, cum ar fi senzația de tensiune și agitație, ca…

Studiul care schimba ceea ce știam despre legatura dintre homo sapiens și omul din Neanderthal

15:55, 27.05.2024 - Un studiu recent, semnat de un grup de cercetatori de la Institutul Max Planck, Germania, și de la Universitatea Berkeley, SUA, schimba radical tabloul interacțiunii dintre Homo sapiens și Homo neanderthalensis. Cercetatorii susțin ca aceste doua specii umane au relaționat pentru o perioada relativ…

Ce inseamna daca ți se face ”pielea de gaina” atunci cand asculți muzica. Un studiu a explicat acest fenomen

07:30, 18.05.2024 - Matthew Sachs, absolvent al Facultații Harvard, a studiat persoanele care se infioara la auzul muzicii, dorind sa descopere motivul apariției pielii de gaina.Studiul a fost efectuat pe 20 de studenți, dintre care 10 erau foarte sensibili la sunete, pe cand ceilalți 10 nu aveau nicio reacție, scrie Indy100.com.Sachs…

O furtuna solara severa ar putea lovi vineri Pamantul. Cum sunt afectate telefoanele mobile si dispozitivele GPS

14:40, 10.05.2024 - Administrația Naționala Oceanica și Atmosferica (NOAA) din SUA a emis joi seara tarziu un avertisment de furtuna geomagnetica severa (G4) - care a fost la randul sau prima alerta de acest fel emisa din ianuarie 2005, cand Pamantul a fost lovit de cea mai mare doza de radiații pe care a vazut-o in ultima…

Cat de periculoasa este „musca cu toc” și ce spun cercetatorii despre noua specie de insecte

14:06, 29.04.2024 - O noua specie de insecteCapcanele Malaise, amplasate strategic pentru a captura insecte in zbor , au jucat un rol crucial in aceasta descoperire. Aceste capcane, echipate cu material de plasa, au prins chiar și cele mai mici viețuitoare, permițand cercetatorilor sa le studieze cu atenție.Intr-un studiu…


Ce parere ai despre aceasta stire?