Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lee Dorman, basistul trupei americane de rock Iron Butterfly, a murit la 70 de ani

Publicat:

, basistul trupei americane de rock psihedelic , a murit, vineri, la varsta de 70 de ani, informeaza contactmusic.com.

Dorman a fost gasit mort, vineri dimineata, in masina sa, potrivit unui purtator de cuvant al politiei din comitatul american Orange (California).

Purtatorul de cuvant al poliției nu exclude ca Dorman sa fi murit cand incerca sa ajunga cu propria masina spre un spital.

Din primele investigații ale autoritaților, decesul s-ar produs din cauze naturale.

Dorman s-a alaturat trupei

Citeste articolul mai departe pe b1.ro…  

Sursa articol: b1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un bebeluș a murit, dupa ce a fost uitat in mașina! Copilul fusese adoptat de doi barbați / FOTO

21:30, 24.06.2024 - O fetița de doar cateva luni a murit tragic dupa ce a fost lasata timp de mai multe ore intr-un SUV parcat in fața casei din Santee, San Diego, California. Parinții adoptivi ai micuței, un cuplu de barbați care o adusesera acasa recent, sunt devastati de pierdere.

Vlad Jipa, purtatorul de cuvant al BEJ Constanta, afirma ca a fost amenințat de prefectul Silviu Coșa: „Sunt numarate a cincea oara voturile la Costinesti”

20:15, 11.06.2024 - Purtatorul de cuvant al Biroului Electoral Judetean Constanta, Vlad Jipa, a afirmat, marti, ca voturile pentru functia de primar la Costinesti sunt numarate pentru a cincea oara, dupa ce fiecare rezultat obtinut a fost contestat. El a adaugat ca prefectul de Constanta, Silviu Cosa, l-a amenintat ca…

Ancheta a Politiei, dupa ce un barbat internat intr-un centru de ingrijire a murit imediat dupa ce a fost transportat la un spital

23:25, 04.06.2024 - Politistii din Campina au deschis o ancheta, dupa ce au fost sesizati ca un barbat de 59 de ani, care era internat intr-un centru de ingrijire, a murit la scurt timp dupa ce a fost transportat la un spital. Fiul victimei a reclamat ca nu a fost ingrijit corespunzator.

SUA prezinta condoleanțe Iranului, dar continua sa-i condamne

22:10, 20.05.2024 - Guvernul SUA a prezentat condoleanțe pentru moartea președintelui Raisi, dar va continua sa ceara socoteala Iranului „pentru comportamentul destabilizator”, a anunțat luni purtatorul de cuvant al Casei Albe, John Kirby. Purtatorul de cuvant al Casei Albe, John Kirby, a declarat ca guvernul SUA a prezentat…

Accident la Dej, un barbat a murit dupa ce s-a izbit cu mașina de un cap de pod

09:00, 19.05.2024 - Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit in cursul nopții trecute la un accident rutier petrecut pe strada Bistriței din municipiul Dej. La fața locului au fost dislocate doua autospeciale cu modul de descarcerare și un echipaj SAJ. Pompierii au gasit la fața locului un autoturism avariat,…

FOTO | Accident grav in Vaslui. O femeie a murit pe loc si alta a fost grav ranita, dupa ce masina in care se aflau s-a izbit violent de un copac

10:35, 11.05.2024 - O femeie a murit si alta a fost grav ranita dupa ce masina in care se aflau a derapat, pe un drum judetean din Vaslui si s-a izbit violent de un copac. A fost nevoie de interventia echipajelor de descarcerare pentru scoaterea celor doua dintre fiarele autovehiculului distrus, conform news.ro.

Cand vor avea loc alegerile prezidențiale? Purtatorul de cuvant al PNL: „Este un subiect pe care il vom aborda dupa data de 9 iunie”

10:05, 04.05.2024 - Purtatorul de cuvant al PNL, Ionut Stroe, a afirmat, vineri seara, ca, dupa alegerile din 9 iunie, se va discuta la nivelul coalitiei de guvernare daca va fi modificata data alegerilor prezidentiale.

Protestele escaladeaza in campusurile universitare americane: violențe la unele manifestații pro-palestiniene VIDEO

16:55, 01.05.2024 - Situație fara precedent in campusurile universitare americane. Protestatarii aflați la Universitatea din California (UCLA) și-au imparțit miercuri pumni și picioare, s-au imbrancit și s-au lovit cu bastoane.


Ce parere ai despre aceasta stire?