Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lecția de drept. Condiţii pentru obţinerea unei pensii anticipate şi a unei pensii anticipate parţial

Publicat:

Pensia anticipata se cuvine, cu cel mult 5 ani inaintea implinirii varstei standard de pensionare, persoanelor care au realizat un stagiu de cotizare cu cel putin 8 ani mai mare decat stagiul complet de cotizare prevazut de prezenta lege.La stabilirea stagiului de cotizare necesar acordarii pensiei anticipate nu se iau in considerare perioadele asimilate de […]

Citeste articolul mai departe pe jurnaluldearges.ro…  

Sursa articol: jurnaluldearges.ro


Stiri pe aceeasi tema

OBȚINEREA PERMISULI DE CONDUCERE Restricții și condiții pentru tinerii șoferi din Romania

16:35, 28.06.2024 - Legislația romaneasca și regulile impuse de firmele de inchirieri auto impun restricții semnificative tinerilor șoferi. The post OBȚINEREA PERMISULI DE CONDUCERE Restricții și condiții pentru tinerii șoferi din Romania first appeared on Informatia Zilei .

Lecția de drept. Incetarea contractului de munca: metode de incheiere și condiții

09:10, 31.05.2024 - Incetarea contractului de munca: metode de incheiere și condiții Sursa articolului: Lecția de drept. Incetarea contractului de munca: metode de incheiere și condiții Credit autor: Realitatea De Mures. Source

PENSII 2024: Cum se calculeaza pensia in funcție de stagiul de cotizare

06:56, 30.05.2024 - PENSII 2024: Cum se calculeaza pensia in funcție de stagiul de cotizare PENSII 2024: Cum se calculeaza pensia in funcție de stagiul de cotizare Calculul pensiei depinde in mare masura de stagiul de cotizare acumulat de-a lungul vieții active. Stagiul de cotizare reprezinta perioada pentru care o persoana…

Lecția de drept. Cine platește pensia alimentara: condiții și sancțiuni

08:15, 28.05.2024 - In cazul in care parinții divorțeaza, este impusa plata unei pensii alimentare.Ce condiții trebuie respectate și ce sancțiuni pot fi aplicate aflam impreuna la Lecția de Drept, alaturi de jurnalistul Realitatea Plus Alexia Ditcov și avocata Dorina Gonț. 

Lecția de drept. Cine poate candida și in ce condiții: ce prevede LEGEA

07:36, 22.05.2024 - Ce condiții trebuie sa respecte candidații la funcțiile de primar, consilieri locali și consilieri generali, aflam impreuna la Lecția de Drept, alaturi de jurnalistul Realitatea Plus, Alexia Ditcov și avocata Dorina Gonț. 

Lecția de drept. Cum pot cere elevii ordin de protecție

07:30, 02.05.2024 - Parinții le cer autoritaților sa ia de urgența masuri ferme! Despre tot acest subiect și despre fenomenul de bullying in școli aflam mai multe la „Lecția de drept”, alaturi de jurnalistul Realitatea Plus Alexia Ditcov și avocata Dorina Gonț. 

Lecția de drept. Consumatorii pot fi puși sub executare daca nu platesc facturile

08:20, 29.04.2024 - Ce condiții trebuie sa respecte consumatorii și in ce cazuri se acționeaza cu masura extrema aflam impreuna la „Lecția de drept”, alaturi de jurnalistul Realitatea Plus Alexia Ditcov și avocata Dorina Gonț. 

Lecția de drept. 5 milioane de pensionari așteapta marea recalculare. Ce condiții trebuie sa respecte

07:40, 26.04.2024 -  Ce condiții trebuie sa respecte persoanele care iși depun dosarele pentru recalculare și ce documente trebuie sa atașeze aflam impreuna la „Lecția de drept” alaturi de jurnalistul Realitatea Plus, Alexia Ditcov și avocata Dorina Gonț.  


Ce parere ai despre aceasta stire?