Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Larisa Micle, fetiţa de 14 ani ajunsă în comă după o injecţie pentru durerile de cap, a murit

Publicat:

Fata de 14 ani s-a stins duminica sub supravegherea medicilor. Parintii indoliati se asteptau inca de vineri ca fiica lor sa moara, dupa ce medicii le-au spus ca starea ei se inrautateste pe zi ce trece.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un bebeluș a murit, dupa ce a fost uitat in mașina! Copilul fusese adoptat de doi barbați / FOTO

21:30, 24.06.2024 - O fetița de doar cateva luni a murit tragic dupa ce a fost lasata timp de mai multe ore intr-un SUV parcat in fața casei din Santee, San Diego, California. Parinții adoptivi ai micuței, un cuplu de barbați care o adusesera acasa recent, sunt devastati de pierdere.

O fetita de 3 ani a murit dupa ce parintii au spalat-o cu solutie pentru deparazitarea oilor. Sora ei este la spital

17:46, 21.06.2024 - O fetita de numai 3 ani dintr-o comuna din Salaj a murit, iar sora ei in varsta de 8 ani este la spital in stare grava,  dupa ce parintii le-au spalat cu o solutie folosita pentru deparazitarea oilor. Politistii au deschis acum o ancheta in acest caz. Trebuie mentionat ca substanta poate duce chiar…

Dupa o baie in piscina, o fetița de 10 ani a murit din cauza unei amibe mancatoare de creier

12:05, 01.05.2024 - Naegleria fowleri, cunoscuta ca „amiba care mananca creierul”, a facut o victima de doar 10 ani. Micuța balerina Stefania Villamizar Gonzalez a murit la doar 10 ani. Amiba a ucis pana acum 97% dintre persoanele care au luat contact cu ea. O fetița din Columbia s-a stins dupa ce a luat amiba mancatoare…

O fetița a murit in satul Comanești. Se presupune ca s-a electrocutat

21:30, 30.04.2024 - In cursul acestei seri de marți, 30 aprilie, o fetița in varsta de 12 ani s-ar fi curentat și a murit in satul Comanești, comuna... The post O fetița a murit in satul Comanești. Se presupune ca s-a electrocutat appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Tragedie la Florii. O fetița de 4 ani și bunica ei au murit dupa o masa in familie

16:50, 30.04.2024 - O fetița de 4 ani și bunica ei au murit in Calarași, dupa o masa in familie. Ambele au avut simptome de toxiinfecție alimentara, insa este posibil ca bunica sa fi murit de durere dupa pierderea copilei.

O fetița de nici doi ani a murit dupa ce a inghițit bilute magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru parinti: ”Sa nu cumpere asa ceva...”

12:50, 25.04.2024 - O fetita in varsta de un an și opt luni a murit, dupa ce a ingerat cateva bilute magnetice. Parinții micuței sunt din Romania, insa de mai bine de un deceniu este stabilita in Germania. Ce mesaj a transmis mama copilului pentru dupa tragedia petrecuta in familia ei.

Ce a aparut la locul unde a fost ucisa Danka, fetița de doi ani din Serbia. Copila a fost omorata la numai șapte minute dupa ce a disparut / FOTO

13:36, 05.04.2024 - Danka, o fetița de doi ani din Serbia, a fost data disparuta pe 26 martie. In tot acest timp, a fost cautata inclusiv in Romania, dupa ce s-a zvonit ca a fost vazuta alaturi de doua femei intr-o stație de tramvai din Viena. Parinții iși pot reveni cu greu din șoc. Vestea ca Danka a murit a venit la…


Ce parere ai despre aceasta stire?