Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Laptele se va ieftini de la 1 mai. Ce reduceri vor face retailerii și procesatorii

Publicat:

, , a prezentat joi inaintea ședinței de Guvern, stadiul discuțiilor purtate cu fermierii, procesatorii și retailerii privind prețul laptelui pe urmatoarele 6 luni.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Scandalul produselor romanești scoase de pe rafturi. Ministrul Agriculturii: „Suntem in discuții cu retailerii”

19:05, 16.05.2024 - Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, a declarat, joi, ca i-au fost semnalate mai multe cazuri de produse romanesti eliminate de pe rafturile marilor retaileri, dar aceste probleme au fost rezolvate in mare parte. Intrebat in legatura cu faptul ca mai multe produse romanesti sunt eliminate de pe rafturile…

VIDEO Toate produsele romanești se vor ieftini: Guvernul lucreaza deja la un proiect

17:46, 16.05.2024 - Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Florin Barbu, a precizat ca proiectul pentru limitarea adaosului comercial la produsele romanesti va fi implementat in acest an.„Sigur ca il vom vedea anul acesta, se lucreaza la acest proiect.

Romanii care pot primi 100 de euro de la stat. Ministrul Florin Barbu: "A fost suplimentat bugetul"

15:51, 15.05.2024 - Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, a anuntat ca fermierii vor primi 100 euro/hectar, respectiv 100 euro pentru UVM la porc si pasare, iar actul normativ va fi adoptat in urmatoarea sedinta de Guvern. 

Marile magazine lanseaza reduceri pe banda rulanta: Retailerii au trecut pe modul hard-discount

14:35, 26.04.2024 - Inflația din ultimii doi ani a determinat o schimbare in formatele de magazine, cu tot mai mulți retaileri adoptand formatul de discount și hard-discount, nu doar in domeniul alimentar, ci și in moda și electro-IT.

Justiția poloneza a dezvaluit ca fostul guvern populist PiS și-a spionat cetațenii cu ajutorul aplicației Pegasus

18:50, 16.04.2024 - Fostul guvern al Poloniei, condus de formațiunea populist-reacționara Partidul Lege si Justitie (PiS), a spionat cateva sute de persoane folosind software-ul israelian Pegasus, conform unui raport elaborat de procuratura generala poloneza si adresat parlamentului de la Varșovia. Programul informatic…

Verificari azi la Spitalul Sf. Pantelimon, dupa acuzațiile ca 19 pacienți au murit dupa administrarea incorecta a unui medicament. Rafila atrimis Corpul de Control

09:00, 12.04.2024 - O echipa a Corpului de Control al ministrului Sanatații, insoțita de un reprezentant al Colegiului Medicilor, merge vineri dimineața la Spitalul Sfantul Pantelimon din București, in urma acuzațiilor ca 19 pacienți de la ATI au murit intr-un interval de patru zile din cauza administrarii incorecte a…

Firmele romanești pot fi ajutate de Guvern - C.E. accepta o noua derogare de la regulile privind ajutorul de stat

15:40, 08.04.2024 - Comisia Europeana a aprobat luni reintroducerea schemei Romaniei de aproximativ 2,5 miliarde de euro (12,5 miliarde de lei) pentru sprijinirea companiilor in contextul razboiului declansat de Rusia impotriva Ucrainei, se arata intr-un comunicat al Executivului comunitar.

Opera din Iași va avea un nou sediu. Raluca Turcan anunța ca va fi cea mai mare investiție a Ministerului Culturii

14:25, 04.04.2024 - Raluca Turcan a anunțat pe o rețea sociala ca Opera din Iași va avea un nou sediu. Executivul a aprobat joi in ședința de Guvern hotararea cu privire la terenul alocat noii cladiri, iar ministrul Culturii a spus ca va fi cea mai mare investiție facuta de instituția pe care o conduce, de pana acum.


Ce parere ai despre aceasta stire?