Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lanţul hotelier Hilton ar fi angajat avocaţi britanici, ca să-i ceară socoteală lui Dragnea

Publicat:

Conducerea rețelei hoteliere Hilton face demersuri printr-o casa de avocatura din Londra, pentru a obține lamuriri de la , în legatura cu presupusa tentativa de asasinat, care ar fi avut loc la .

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Un barbat a fost arestat pentru ca a trimis mai multe mesaje unor parlamentari britanici

22:21, 26.06.2024 - Un barbat a fost arestat miercuri pentru ca a trimis mai multe mesaje unor parlamentari britanici. Arestarea a avut loc in Londra, a anunțat Poliția. Barbatul a fost arestat in baza Legii privind siguranța online.

Noii șefi ai TAROM sunt aceiași, cu o singura excepție! Prima decizie: renunțarea la cursa catre Londra

10:50, 21.06.2024 - Noul Consiliu de Administrație este similar cu cel precedent, cu excepția unei singure persoane. Procesul de selecție pentru conducerea companiei a durat mai mult de un an conform legii guvernarii corporatiste, iar AGA a autorizat conducerea sa semneze contractul de vanzare a sloturilor de la Heathrow…

VIDEO Manifestație anti-islamica la Londra. Mii de britanici au strigat: 'Allah, Allah, who f*ck is Allah?'

00:40, 02.06.2024 - Mii de susținatori ai militantului anti-islam Tommy Robinson au protestat sambata in centrul Londrei, in timp ce demonstranți imbracați cu cagule au arborat steagul Sfantului Gheorghe și au aruncat cu fumigene, transmite Daily Mail.

Șase fotbaliști britanici, condamnati la peste 100 de ani de inchisoare, pentru trafic de droguri

20:55, 28.05.2024 - Sase fotbalisti semiprofesionisti din Londra au fost condamnati la peste 100 de ani de inchisoare dupa ce au vandut cocaina in valoare de pana la 260 de milioane de lire sterline, potrivit mediafax.

Gest extraordinar facut de o finalista de pe Wembley. Ce surpriza le-a pregatit conducerea clubului!

15:55, 22.05.2024 - Borussia Dortmund a decis ca la finala Ligii Campionilor cu Real Madrid, programata pe 1 iunie, sa-i invite gratis pe cei 519 angajați ai clubului, de la personalul care face curațenie pana la cei din conducere și toate echipele de la U12 la U19! Șefii „galben-negrilor” vor suporta toate costurile,…

ELCEN, atac la Firea. „A creat tergiversari, manipulari, a blocat reabilitarea sistemului de termoficare”

21:45, 18.05.2024 - Conducerea ELCEN reacționeaza in urma unei emisiuni televizate in cadrul careia Gabriela Firea ar fi pus falimentul RADET pe seama principalului producator de energie termica și electrica din Capitala, scrie  buletin.de/bucuresti. „Se incearca din nou inducerea in eroare a opiniei publice in sensul…

ZF: Ce salariu primeste un angajat intr-un mare lant de restaurante fast-food?

14:45, 12.05.2024 - Lantul de restaurante fastfood Spartan plateste un salariu de 3.500 de lei net unui angajat nou in locatiile retelei din Bucuresti, dupa cum a dezvaluit Gabriel Melniciuc, CEO al Spartan, in cadrul emisiunii de business ZF Live.


Ce parere ai despre aceasta stire?