Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lacul Titicaca: Muzeu subacvatic impresionant - VIDEO

Publicat:

Guvernul bolivian a anunțat construcția unui muzeu de arheologie subacvatic pe . Acesta va fi situat in apropiere de orașul de Tiquina și va avea doua cladiri, unul pe malul lacului Titicaca și alta scufundata pe jumatate, care va arata siturile arheologice ale culturilor pre-hispanice.

Intr-una dintre ultimele descoperiri, anul trecut au fost gasite mai mult de 10.000 de vestigii arheologice, cum ar fi artefacte facute din os, ceramica, metal, oase omenești și animale și ustensile de gatit, corespunzatoare culturilor Pretiwanakotas, Tiwanakotas și Inca.

VIDEO

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Descoperire macabra in Constanța. Un barbat a fost gasit mort pe marginea șoselei, intre Agigea și Eforie Nord

13:15, 06.07.2024 - Cadavrul unui barbat a fost gasit pe marginea șoselei, intre localitațile Agigea și Eforie Nord. Victima prezinta un traumatism cranian grav, a informat Serviciul de Ambulanța Județean Constanța, potrivit Agerpres.

Tragedie intr-un hotel din București. Un tanar de 24 de ani a ucis o fata de 17 ani, apoi s-a sinucis

10:45, 27.06.2024 - Descoperire infioratoare intr-un hotel din Capitala: o adolescenta de 17 a fost gasita moarta langa un barbat de 24 de ani. Polițiștii incearca sa afle ce s-a intamplat in acea camera de hotel.

Descoperire arheologica importanta, la Aricestii Rahtivani

16:15, 25.06.2024 - In luna mai a acestui an o echipa de arheologi de la Muzeul Județean de Istorie și Arheologie Prahova condusa de Alin Frinculeasa, din care au facut parte Octav Negrea, Eduard Ghinea și restauratorul Claudia Dumitrescu, a realizat sapaturi arheologice preventive in Ariceștii Rahtivani, o localitate…

Descoperire uimitoare pe planeta Marte: „Credeam ca e imposibil”

21:05, 16.06.2024 - Planeta Marte a dezvaluit un nou secret: chiciura a fost descoperita in varful vulcanilor sai gigantici, o descoperire neașteptata care va ajuta oamenii de știința sa ințeleaga mai bine ciclul apei pe „Planeta Roșie”, esențial pentru viitoarele misiuni de explorare, informeaza AFP.

Doi soți care au cumparat o casa veche, a facut o descoperire uluitoare

23:05, 06.06.2024 - Doi soți din Michigan, SUA, care și-au cumparat in urma cu 4 ani o casa veche, au facut o descoperire incredibila sub ea, anul acesta, in timp ce o renovau. Hayley și Trevor Gilmartin locuiesc pe Lacul Huron, care separa SUA de Canada. {{749495}} In timp ce demontau cada veche și au spart pardoseala…

Barbat gasit mort in podul unei case din Timișoara

23:15, 22.05.2024 - Descoperire macabra intr-o casa din cartierul Elisabetin din Timișoara. Un barbat in varsta de 44 de ani a fost gasit mort. „La data de 22 mai, in jurul orei 20:35, polițiștii Secției 2 Urbane Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul ca in podul unui imobil din municipiul Timișoara, un barbat…

Descoperire revoluționara: cercetatorii din China dezvolta o baterie inovatoare pe baza de apa

14:05, 08.05.2024 - Cercetatorii din China au dezvoltat o baterie pe baza de apa, despre care se afirma ca este mult mai sigura și mai eficienta din punct de vedere energetic decat bateriile cu litiu "foarte inflamabile", care nu sunt apoase, informeaza  interestingengineering.com.

Incendiu uriaș in Copenhaga. Flacarile au cuprins cladirea-muzeu a Bursei, turla de 56 de metri s-a prabușit

13:20, 16.04.2024 - Un incendiu uriaș a izbucnit marți in centrul vechi din Copenhaga, Danemarca. Flacari imense au cuprins una dintre cele mai vechi cladiri, iar turla de 56 de metri inalțime a acesteia s-a prabușit. ACTUALIZARE 10.40 Toate persoanele din cladire au putut sa iasa la timp, iar angajații care lucrau la…


Ce parere ai despre aceasta stire?