Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

La patru luni de la inundații vin bani pentru zonele afectate

Publicat:

In lunile iunie și iulie mai multe localitați din Bistrița-Nasaud au fost afectate de inundații, iar lucrurile nu arata prea bine nici acum in acele zone. Guvernul a alocat in iulie o suma de bani, iar acum cateva zile s-a anunțat ca autoritațile din localitațile afectate vor mai primi alți bani din Fondul de Rezerva.

Citeste articolul mai departe pe bistriteanu.ro…  

Sursa articol: bistriteanu.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cod portocaliu și galben de inundații in Romania! Care sunt zonele vizate și pana cand sunt valabile atenționarile 

21:45, 22.06.2024 - Hidrologii anunța ca este pericol de inundații in mai multe zone din țara. Au emis un cod portocaliu și unul galben de inundații care vizeaza rauri din județele Satu-Mare, Maramureș, Salaj, Bihor, Bistrița-Nasaud și Suceava.

Incepe plata subvenției de 100 euro in sectoarele vegetal, suin și avicol. Precizarile ministrului Agriculturii

19:01, 16.05.2024 - Incepe plata subvenției de 100 euro in sectoarele vegetal, suin și avicol. Precizarile ministrului Agriculturii Incepe plata subvenției de 100 euro in sectoarele vegetal, suin și avicol. Guvernul a aprobat in ședința de joi, 16 mai, o hotarare privind alocarea unei sume din Fondul de rezerva bugetara…

VIDEO| Marcel Ciolacu explica doua masuri extrem de importante: Crește salariul minim in Romania

12:55, 14.05.2024 - Guvernul a luat decizia de a transfera 10% din creditele de angajament catre Fondul de Rezerva al primului ministru. Marcel Ciolacu a explicat ca acesta este un mecanism prin care banii sunt redirecționați, iar Guvernul poate sa mențina ritmul investițiilor.

Brazilia a amanat meciurile din luna mai ale echipelor din zonele afectate de inundatii

11:25, 08.05.2024 - Confederatia braziliana de fotbal (CBF) a anuntat, marti, amanarea meciurilor programate in luna mai ale echipelor din statul Rio Grande do Sul, afectat de marile inundatii care s-au soldat deja cu cel putin 90 de persoane decedate si 131 disparute, informeaza EFE, potrivit Agerpres.

Putin ii cearta pe guvernatorii care nu evacueaza zonele afectate de inundații. Localnicii se tem de jafuri și nu pleaca din casele lor

10:45, 18.04.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin le-a cerut guvernatorilor sa faca mai mult pentru evacuarea locuitorilor din regiunile afectate de inundatii, insistand de la Kremlin ca oamenii trebuie sa dea curs apelurilor autoritaților, acestia ezitand sa-si paraseasca locuintele de frica jafurilor, in contextul…

Șefa ANM a anunțat unde va ninge in Romania: zonele afectate de zapada

19:56, 16.04.2024 - Șefa ANM a anunțat unde va ninge in Romania: zonele afectate de zapadaDirectorul Administrației Naționale de Meteorologie, Elena Mateescu, a anunțat unde se schimba radical vremea in perioada urmatorare in Romania.

Sediul Ansamblului "Hecenii" va fi reparat

13:55, 10.04.2024 - Guvernul R. Moldova urmeaza sa aloce fonduri pentru reparația sediului unde se antreneaza tinerii dansatori ai ansamblului Hecenii, care au impresionat juriul și publicul unui concurs internațional. In acest context, se pregatește o hotarire a cabinetului de miniștri pentru a oferi 1,3 milioane de lei…

Praful Saharian, deasupra Romaniei. Vestul, printre zonele afectate

12:50, 01.04.2024 - Particulele de praf saharian se vor depune și vor putea fi observate incepand cu noaptea de luni spre marți, in vestul, nordul și centrul țarii, unde sunt... The post Praful Saharian, deasupra Romaniei. Vestul, printre zonele afectate appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .


Ce parere ai despre aceasta stire?