Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

La marginea Niprului, sub obuze rusești, locuitorii din Herson refuză să se dea bătuți: „În trei ani, vrem să trăim ca la Kiev sau Liov”

Publicat:

In ciuda bombardamentelor constante, locuitorii din Herson nu se gandesc sa plece. Dimpotriva, muncesc sa iși dezvolte afacerile și iși vad de viața, relateaza , intr-un amplu reportaj.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Studiu: Pastilele cu multivitamine nu ne ajuta sa traim mai mult, dimpotriva

16:26, 27.06.2024 - Un studiu semnificativ, care a implicat aproape 400.000 de adulti, a descoperit ca administrarea zilnica de multivitamine nu extinde durata de viata si poate chiar prezenta riscuri pentru sanatate.

Locuitorii din Feleacu, Cluj, se revolta din cauza lipsei de apa : ”Traim ca acum 50 de ani. In fiecare vara sunt zile intregi fara apa”

20:25, 22.06.2024 - Locuitorii din comuna Feleacu, județul Cluj, au ajuns la capatul rabdarilor din cauza opririlor repetate ale apei menajere in comuna. Chiar astazi, Compania de Apa a anunțat ca pana luni, o parte din comuna (alaturi de alte 11 localitați de langa Cluj-Napoca) nu va fi alimentata cu apa din cauza suprasolicitarii…

Cum fac fața locuitorii Kievului și micii antreprenori penuriei de electricitate dupa bombardamentele rusești

00:15, 22.06.2024 - Ucraina, inclusiv Kievul, se lupta sa faca fața unui nou val de intreruperi de curent, dupa ce bombardamentele rusești au distrus jumatate din capacitatea de generare a energiei a acestei țari, relateaza Politico.

(P.E.) Diana Ludoșan, candidat la Primarie, mesaj catre locuitorii municipiului Alba Iulia. “Votul este al cetațenilor și doar al cetațenilor!”

10:20, 30.05.2024 - Dragii mei albaiulieni, Pe data de 9 iunie 2024 este nevoie sa ieșiți in numar cat mai mare la vot! Traim din pacate vremuri in care se incearca la nivel național descurajarea noastra, a cetațenilor in calitate de alegatori, de a mai participa la vot. De ce? Raspunsul este unul cat se poate de logic:…

Mircea Dolha: „Baia Mare incepe sa semene cu un oraș trist și pustiit. Trebuie sa reinvațam cu toții sa zambim!”

14:15, 27.05.2024 - Contractul pe care Mircea Dolha il propune baimarenilor nu este un document care conține doar direcții de acțiune care urmaresc dezvoltarea economica a municipiului Baia Mare. Dimpotriva. Se poate lesne observa preocuparea fostului viceprimar fața de indicatorii care masoara inclusiv starea emoționala…

Burduja, apel catre locuitorii Capitalei: Sa ii aratam lui Nicușor Dan Bucureștiul pe care refuza sa il vada

13:45, 07.05.2024 - Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Sebastian Burduja, a transmis, marti, un apel catre bucureșteni de a-i trimite fotografii cu toate locurile din oras care nu arata asa cum ar trebui sa arate in secolului XXI, ca sa le transmita edilului general, Nicușor Dan.

Rușii au testat „tactica gandacilor” in direcția Herson. Ucraineii au distrus o coloana de blindate rusești in sectorul Kremina

15:25, 07.04.2024 - Armata rusa iși continua incercarile de a gasi tactici mai reușite in zona Krinok, pe malul stang al raului Nipru, in regiunea Herson. Inamicul dorește sa forțeze trupele ucrainene sa iasa din punctele de sprijin ocupate.

armata rusa ataca puternic pe toata linia frontului, folosind aviația pentru a-și susține asalturile

10:50, 02.04.2024 - Ocupanții ruși ataca pe toata linia frontului și folosesc aviația pentru a-și susține asalturile, iar in ultimele 24 de ore au avut loc 71 de ciocniri pe front intre trupele ucrainene și cele ruse, potrivit unui comunicat de marți dimineața publicat de Statul Major al Forțelor Armate ale Ucrainei. „Inamicul…


Ce parere ai despre aceasta stire?